Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Propozycja!!!

KaRaNy95

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym zaproponować szybszego expa, 800 expa za podlozenie paki a 950 za rozbrojenie , więcej expa za zabójstwo. 

Chciałbym również zaproponować klasę ninja która by miała niewidke i kose 1/1 ( oczywiście premium)

Za zwiększeniem exp jestem jak najbardziej za.

Co do tej zaproponowanej klasy to jestem na zdecydowane nie. Tak jak Ania napisała, nie przyjęłaby się. Taka sama klasa jest chyba na COD 200 i gdy tak obserwowałem graczy z tą klasą to od razu stwierdziłem, że totalna głupota.

Kakadu ma rację, partyzantowi należy się ta niewidka.

Pozdrawiam ^^

Exp jest nie powiem.. słabiutki. Mimo wszystko powinno się go zwiększyć bo expi się jak na 200lvl.

Ninja to przekleństwo coda 200, wiecznie wyklinana i wyzywana, nie polecam wgrywać ponieważ stworzy niepotrzebne konflikty.

Chciałbym natomiast aby dodano znów "bezlik ammo", "buty komandosa" i "radar telegrafisty" do perków :)

Pozdrawiam.

Exp na tak

Ninja odpada

Czytajcie ze Zrozumieniem! wyrażnie jest napisane Pomysł z expem dobry , już został zwiększony.

wracając do klasy to u mnie też odpada ponieważ niewidkę można zostawić na klasie ninja jak na każdym Cod modzie ale kosa 1/1 byla by totalna kichą bo gracze by nie mieli absolutnie szans na zdobycie fraga jakiegokolwiek.

Ludzie po co wam ten exp ??? Gram na serwie od niedzieli (pon,wtorek,środa,czwartek nie grałem) i mam 110lvl Kapitanem :v ale z meczu wychodzę, ze statami 50/6 , 110/8 itd

• 1 month later...

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...