Gość Guest Napisano 21 Listopada 2014 #235043 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Nick: KinG Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem juz dawno ale i tak ze tu niestety przeprowadzilem sie wraz z kobietą i dzieckiem i nie mialem dostepu do internetu dla tego musialem zrezygnowac z admin ale juz sobie załozylem internet mam czas i mysle ze sie nadam Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 5lat Steam / NonSteam: STEAM_0:1:33684441 Dlaczego Ty: hmm gram w godzinach porannych dla tego iz pracuje na zmianach czesto w nocy gdzie zazwyczaj brak adminow Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a :3-5h Kontakt:Steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/KinG/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 21 Listopada 2014 #235056 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Jestem na razie na małe tak. + Potrzeba adminów o porannych godzinach. + Amxx + Myślę, że ogarnie. Ale jest nie wiadomo co z godzinami. Jak maszyny będą on, no to zobaczymy. Można dać na czas próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Listopada 2014 #235061 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Heavy nie chce spamowac ale musze odpowiedzieć co do godzin gram duzo bo to moj nałog jak kobieta nie krzyczy staram sie jak najwiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Listopada 2014 #235086 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Link do GT wstaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 21 Listopada 2014 #235113 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Serwery nie działają. Nie ma kto i jak poznać się na kim tak naprawdę. Z kolei masz te 115 godzin, ale te godziny wyrobiłeś sobie ponad rok temu. Teraźniejszość jest zupełnie inna i tylko kilka minut pograłeś przez ostatnie dwa trzy miesiące. Jestem na NIE. Za mało cię znamy, przynajmniej ci, którzy są tutaj adminami od 3/4 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2014 #235157 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 za przeproszeniem kolego . Grałem tu duzo wczesniej wyjaśniłem wyzej nie gralem dlugi czas bo wyprowadzilem sie z kobieta i dzieckiem nie mialem internetu zreszta mozna to zobaczyc na steamie. mam przegrane ponad 3000h a przestalem bo jak napisałem wyzej . Ale teraz moge grac i wgl bo zalozylem sobie internet i godziny na serwerze hmm na pewno bede wiecej spedzal tam czasu jak polowa @ zauwazylem to juz kiedys pozdrowienia ps: sorka za bledy lekko dany po pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2014 #235181 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Czyli to, że ktoś grał 2 lata temu obliguje do tego by mógł się starać o adma bo godziny nabite? Jak dla mnie sprawa prosta, grałeś, chcesz grać to pokaż to na serwerze, daj się poznać wtedy będę przychylny temu podaniu. Póki co jestem na nie. Będzie serwer włączony to zapraszam do gry i pokaż, że chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2014 #235229 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Jestem na nie, dlaczego? odpowiedzi już udzielili koledzy wyżej. Totalnie Cię nie znam, nie widywałem Cię na serwerze jeszcze. To że grałeś kiedyś, nie oznacza że grałeś tak miesiąc wcześniej, bo na kolorek każdy jest chciwy Poczekajmy aż serwery ruszą wtedy, będziemy mogli oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2014 #235315 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Czyli to, że ktoś grał 2 lata temu obliguje do tego by mógł się starać o adma bo godziny nabite? Jak dla mnie sprawa prosta, grałeś, chcesz grać to pokaż to na serwerze, daj się poznać wtedy będę przychylny temu podaniu. Póki co jestem na nie. Będzie serwer włączony to zapraszam do gry i pokaż, że chcesz dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2014 #235325 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Jestem na nie: -Forum -Zanim padly serwy malo grałeś -Nie znamy cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #237853 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Proszę opiekuna o rozpatrzenie tego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #237946 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Jeśli do 14.12.14 zachowasz obecną aktywność rozpatrzymy podanie ponownie. Trzy dni w pełni funkcjonujących serwerów to zbyt mało by rzetelnie ocenić Twoją aktywność. Zamykam na tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Grudnia 2014 #241761 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Otwieram podanie. Zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 15 Grudnia 2014 #241765 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Ban AC, BL.. Samym tym mnie nie przekonujesz. Dalej nie skomentuje. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Grudnia 2014 #241777 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Multi-head nie współpracuje z AC BL A ja jestem na tak aktywnosc jest srednia ogarneity.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Grudnia 2014 #241929 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Tak jak czarna, mimo iż nie wspólpracujemy z AC czy BL to dla mnie gość ze spalonym steamem się nie nadaje.. Że tak powiem nie potrzebujemy odpałów, którzy gdy dostana admina, czują się pewni ze nie dostaną ss'ow, ale spokojnie jak coś to Cię demka zniszczą Czyli NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 16 Grudnia 2014 #242065 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Oczywiście, że na nie. Reputacja sieci na tym ucierpi. Pamiętamy SJZ. Też miał bana na AC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Grudnia 2014 #242374 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Zbyt wiele głosów dezaprobujących oraz brak zainteresowania kandydata. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi