Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233142 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Witam chciałęm sobie dziś pograć na Waszsym serwie. Latało jakieś dziecko na ajmie i sh. po chwili zmieniło nick na taki sam co mój. bana dostałem ja... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1850699650' [AMXBans] Your IP: '109.243.196.247' [AMXBans] ======================================= Nie mam żadnych haxów więc licze na szybkie UB. edit: widzę że dodałem temat w złym dziale prosze więc o skasowanie tego, dodam w dobrym dziale 2 temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233205 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Tą sama sytuacje miałem ja wczoraj, dajesz bana graczowi o nazwie np. head a dostaje head. i head bez kropki. Wydaje mi sie ze wina nie lezy do konca po stronie adminów lecz cos sie dzieje z pluginem banujacym. Taka moja sugestia. I znajac zycie on otrzyma UB a admin ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233333 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Też tak miałem ale na innym serwerze.UB zgarniesz na 100 % jak ja kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Listopada 2014 #233338 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 12 Listopada 2014 #233342 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Teezik, wystarczy popatrzeć, że gracz dostał ub, tylko nikt z UBT nie miał jak przenieść tematu: http://multi-head.pl/topic/45884-ub-zupa/#entry246824 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 12 Listopada 2014 #233343 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi