Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232739 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Siema. Pewnie problem bo kozystam z 2 internetów z tym że na jednym skonczyl mi sie limit i nie da rady grac w cs bo mi maks skacze ping i klatkuje mi , wiec sie podłanczam pod ten drugi ,wchodze na server a tam : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : mocnyxdee [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 37.248.255.78 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Ja gram pod nickiem sQuad juz sporo na tym servie,kupuje vipa wiec ja nie mam z tym nic wspolnego:) można coś zrobić zebym mogł wchodzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232784 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 To te drugie ip zbanowane za czitowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Listopada 2014 #232785 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 11 Listopada 2014 #232807 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Zresetuj router i powinno pomóc. To IP nie możemy odbanować, bo cheater wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 12 Listopada 2014 #233259 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi