Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232643 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'resp 1 min' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:41014356' [AMXBans] Your IP: '.' [AMXBans] =============================================== Grałem w Terro i dostałem bana po akcji gdzie mając bodajże 2hp zabiłem 5 CTków. Na początku rundy CTki zrashowały środek i długą, ja byłem na środku, zabiłem 1 i cofnąłem koło respa mając 2hp. Reszta Terro stała przed bramą koło respa i koło środka, bo nigdzie indziej nie dało się iść. Sam cofnąłem na respa mając 2hp i patrzyłem czy przypadkiem nie będą zachodzić od tyłu przez respa Terro. Stoję na respie Terro, słyszę i widzę kilku, to wiadomo flashe (oni i ja) i zabijam 3, w tym momencie chciałem iść do bramy, wyskoczył CT i zabiłem. Poszedłem na środek i dostałem a awp od CT'ka który stał na blisko. W next rundzie ban za respa ! Jak będzie HLTV to dam linka. Admin nie ogarnia, takie bany nie powinny mieć miejsca, CT'ki zrashowały tą konkretną rundę i całe Terro stało przed swoim respem bo na środku CTki stały na blisko i co chwile flashe leciały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232656 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Admini mają prawo tłumaczyć się z banów 30minutowych i większych . Więc ta skarga i tak nic nie da . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232662 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Aha, czyli admin może sobie dowolnie rozdawać bany do 30 minut ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 11 Listopada 2014 #232669 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Skarga nie słuszna moim zdaniem, ponieważ nawet sam mu zgłosiłem to. Kampiłeś na respie po 1 minucie jak miałeś 2 hp więc nie zmyślaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232677 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Zgłosiłeś mnie bo cię zabiłem jak biegłeś przez respa Terro, a admin nawet nie patrzył jak sytuacja wyglądała i zbanował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232685 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Dowód na to że admin nie ogarnia i zbanował, a nawet nie widział sytuacji: start rundy 07:46 ftp://hltvrec:[email protected]/s2831/nazwa-1411111735-de_dust2.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 11 Listopada 2014 #232690 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Jeżeli hs.exe był na środku i cofnął z 2hp na respa po akcji na serwerze ban według mnie, nie słuszny z tego względu, że sam bardzo często tak robię. Admin sam musi sprawdzić, czy ktoś łamie regulamin, a nie jak ktoś coś mu powie. Po za tym ban na 5 minut. Już minął. Zostawiam temat otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Masta_Yoda_ Napisano 11 Listopada 2014 #232691 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Moim zdaniem nie ma co bić piany za 5 minutowy ban, było minęło, a admin dający bana pewnie widział urywek sytuacji nakierowany przez heaven'a stąd cała sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232692 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ale nie ma podstaw do takiego bana, z tego co widze nikt nie kampil bo nie mieli mozliwosci wyjscia ze strefy TT wiec co ma isc na odstrzał. Ale jeżeli było nagiecie i wyczekiwanie na CT przy respie. Ban odpowiedni do sytuacji. Moim zdaniem temat wyjaśniony. Do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2014 #232698 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Tak, ban na 5 minut, ale takie bany nie powinny mieć miejsca bo nie było podstaw do bana ! Admin dostał zgłoszenie i nawet nie patrząc zbanował ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 11 Listopada 2014 #232760 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Chłopaku , dostałeś bana na 5 min i płaczesz jak dziecko ,któremu zabrano zabawkę Inni dostaja bana na 3 h i nie piszą na mnie skarg ,a ty dostałeś na 5 min i robisz nie potrzebne zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Listopada 2014 #232837 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 guciu_, twoje argumenty to żadne argumenty. Jeśli Opiekun będzie uważał, że należy wyciągnąć konsekwencje - zrobi to. Ode mnie pierwsze i ostatnie upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Listopada 2014 #232838 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Listopada 2014 #232839 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi