Gość Guest Napisano 3 Listopada 2014 #230265 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Data i godzina: Około 19;15 Nick admina/gracza, który zawinił: Nie wiem, sam się chce dowiedzieć Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 3 minutes and 19 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Graniu [AMXBans] Reason : ' mp5 ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 35342159 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.49.78.45 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : You are BANNED. Check your console. Świadkowie" Uzasadnienie: W 1 rundzie gry w ciągu 30 sekund zabiłem gracza i zdążyłem kupić mp5 widać adminowi się to nie spodobało i dał mi bana... Tylko chciałem zapytać gdzie jest w regulaminie napisane ze nie mogę mieć mp5 w 1 rundzie? Proszę o ukaranie admina lub coś, bo to jest smieszne że nie zna nawet regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 3 Listopada 2014 #230267 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Przez przypadek, pomyliłem tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starydobryFlint Napisano 3 Listopada 2014 #230269 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Witam, tak dokładnie było. Nie spodobało mi się i dostałeś bana na 5 minut. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 3 Listopada 2014 #230334 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Flint Uważaj sobie. Nie jesteś tutaj Bogiem żeby robić to co ci się podoba. Nie od tego masz admina żeby stroić fochy jak bachor. Osobiście Polecam o ukaranie go Warnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 3 Listopada 2014 #230336 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Nie ma zakazu kupowania mp5 w pierwszej rundzie. Pytałem kiedyś o to ntego i powiedział, że jest to sporadyczne i mamy olewać to. Jak dla mnie za zachowanie admina powinien być jakiś warnik, albo pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 3 Listopada 2014 #230338 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Jako że to pierwsza taki ban tego typu tego admina kończy się na upomnieniu , nie chciałbym by taka sytuacja miała miejsce następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 3 Listopada 2014 #230339 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379790 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi