Gość Guest Napisano 2 Listopada 2014 #229983 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Twój nick podczas gry:Do wora i do jeziora | MEGAMATEUSZ Godzina, data zdarzenia:teraz Mapa:dd2 STEAM_ID / IP::[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'AimBot - Bye !' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:2039505669' [AMXBans] Your IP: '178.36.124.90' [AMXBans] ======================================== Uzasadnienie: Serwer: DD2 #2 Czekamy na Demko Niech jakis admin wstawi i rozpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 2 Listopada 2014 #229992 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Zapraszam Richarda do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2014 #229994 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 DEMO: http://www50.zippyshare.com/v/58403169/file.html Akcje: 16:33 17:10 17:17 17:19 Proszę zwrócić na reakcje celownika , chyba koledze auto namierzanie źle działa . Wracając do celownika to nie jest to naturalny odruchy tylko efekt ciulowego aima lub skonfigurowanego tak żeby nie było widać że to aim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2014 #229999 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Zpowolni sobie Demko i zobacz Wszystkie sytulacje gdzie jest celownik i na gracza .. gdzie ty widzisz auto namierzanie kolego-,? na aimie chyba celownik lata a widzisz chociazby zeby sie trzasl albo zebym ciagle hedy walil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2014 #230000 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Celownik nie musi się trząść przy aimie To nie są naturalne ruchy miałem żeby cię nie skłamać przed nakręceniem demka z 7 zgłoszeń na Ciebie a po za tym przyglądał się Tobie również admin serwera dd2#1 . Jak już 7 osób zgłasza na U@ + admin innego serwera to coś jest na rzeczy po za tym wczoraj było to samo. Dałem demko niech oceni to UBT i rangi wyższe Na moje jesteś spalony i tyle w temacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 2 Listopada 2014 #230001 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Według mnie HL1 + NoRecoil. Nie będę rozpisywał, szkoda czasu i chęci. Do Wora. Dzięki Richard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 2 Listopada 2014 #230002 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi