Atnam Napisano 2 Listopada 2014 #229875 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Wzór skargi: Data i godzina:Ok 5 min temu Nick admina/gracza, który zawinił:Jest na Screenie Kici Kici----Szukajj! Dowody:Screen http://www36.zippyshare.com/v/88611045/file.html Świadkowie:Gracze ale oni też przeklinali Uzasadnienie:Gośc obraża wyzywa ktoś się przywitał napisał Spier*** do mnie to samo itp jeśli będzie trzeba zapodam te screeny Ps..Nie wiem dla czego ale amx_ip nie działa na DD2+DM więc nie mam jak zgłaszać czitera ani skargi ale mam nadzieje że jakoś się go uda zbanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Listopada 2014 #229881 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Bez ip nic nie zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Listopada 2014 #230596 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Brak zainteresowania tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Listopada 2014 #230597 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi