Atnam Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Wzór skargi: Data i godzina:Ok 5 min temu Nick admina/gracza, który zawinił:Jest na Screenie Kici Kici----Szukajj! Dowody:Screen http://www36.zippyshare.com/v/88611045/file.html Świadkowie:Gracze ale oni też przeklinali Uzasadnienie:Gośc obraża wyzywa ktoś się przywitał napisał Spier*** do mnie to samo itp jeśli będzie trzeba zapodam te screeny Ps..Nie wiem dla czego ale amx_ip nie działa na DD2+DM więc nie mam jak zgłaszać czitera ani skargi ale mam nadzieje że jakoś się go uda zbanować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Bez ip nic nie zrobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
August Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Brak zainteresowania tematem Link to comment Share on other sites More sharing options...
August Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...