Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229634 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Nick: TwiX Wiek: 20 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serverach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: STEAM_0 : 0 : 28912481 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametrack...2.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Lubie grac w cs'a. Dużo czasu spędzam właśnie na waszym serverze. Ogarniam. Pomagam graczą. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od czasu ale zazwyczaj kilka godzin dziennie Kontakt: Steam, PW Wiem że Dostawałem na początku bany za głupotę ale przestrzegam regulamin w 100 %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 1 Listopada 2014 #229649 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Jestm na Nie. Notorycznie łamiesz regulamin upominałem cię setki razy dostawałeś bany wchodziłeś po upływie banów i dalej łamałeś regulamin. Mała aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 1 Listopada 2014 #229650 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Jestem na Neutral Niby wszystko jest ok, ale masz trochę mało godzin przegranych i małą aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229651 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Jakoś nie wydaje mi się że mam mała aktywność. Jakoś ja Ciebie na serverze nie widziałem a gram często. Fakt dostawałem bany od Ciebie ale juz przestrzegam regulaminu servera i nie dostaje banów wiec mam prawo startowaćna admina serva. Każdy może popełniać błędy. Łamałem zasady ale już tego nie robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229707 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Neutral, aczkolwiek bardziej na tak: - godziny - steam -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229710 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Neutral twoja aktywność nie jest zadawalającą wbij czasami na TS pogadać daj sie poznać popraw aktywność a będę na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229719 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Może jest wiek i steam ale jestem neutral z powodu małej aktywności na serwerz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 1 Listopada 2014 #208977 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Proszę o zamknięcie tego podania. Kto gra na codzie ten widzi jaki jesteś . Podanie dla " B E K I " chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 1 Listopada 2014 #229794 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Proszę o zamknięcie tego podania. Kto gra na codzie ten widzi jaki jesteś . Podanie dla " B E K I " chyba Hahahaahah Sniper twoje wypowiedzi mnie powalają na podłogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229823 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Widzę że fajnie sie bawicie. Ale to podanie nie jest dla Beki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Listopada 2014 #229865 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Popraw aktywność , daj sie lepiej poznać zaczyni zgłaszać na u@ Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi