Gość Guest Napisano 31 Października 2014 #229373 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Nick: Nice shoot ||`Natka. c: Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminowałam już na kilku serwerach, głównie cod mody. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-10, szybko się ucze. Staż w CS-sie: 3-4 lata. Steam / NonSteam: oczywiscie steam. Dlaczego Ty: Chciałabym pomóc, dlatego, że w ostatnim czasie brakuje adminów, bardzo często pojawiają się momenty kiedy są potrzebni, a nikogo nie ma... Wiadomo, ze ja też nie jestem 24/7, lecz bardzo czesto. Kolejna para rąk do pomocy się przyda Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Duzo... Czasem za duzo. Kontakt: Gg, steam, pw forum. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Nice%20shoot%20%7C%7C%60Natka.%20c%3A/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2014 #229377 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 oczywiscie ze na tak mila kutluralna pomocna zawsze mozna na nia liczyc i sie dogadac jest dostpena w czasie gdy najwiecej wlasnie gra odpalencow i naewno bezie ogarniala i pilnowala pozadku na seriw zeby dobrze sie gralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NJU Napisano 31 Października 2014 #229380 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 WIELKIE TAK! Miła, pomaga ludziom, bardzo często na serverze, napewno sie nada Powodzenia ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 31 Października 2014 #229384 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Znakomita ilość przegranych godzin. Kulturą to Ty nie świecisz, zawsze masz coś do powiedzenia. Ciągle widziałem Cię praktycznie na ns możliwe ze masz teraz steam. Niby wszystko w porządku ale ta twoja kultura mnie nie przekonuje. Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2014 #229391 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Na tak: +steam +wiek +godziny +amxx +dostępność... Faktycznie zawsze ma coś do powiedzenia ale kulturalna jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2014 #229394 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Na tak aktywna kulturalna i wiek. Powo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2014 #229403 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Jestem Na TAK aktywna kulturalna i wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Października 2014 #229430 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Jestem jak njabardziej na TAK Miło się z tb rozmawia,kulturalna,często na serwerze,wiek ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 1 Listopada 2014 #229523 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Tak kolejna dziewczyna i szał . Jupi wszyscy na tak !!!!!!!!! A ja na nie.... Popatrz AMX.... I tak do siebie jeszcze : Typowo konto założone pod podanie, wiem że to nie jest już ważne w składaniu podania, no ale daj się poznać innym ludziom którzy pełnią ważną role w tej sieci. A nie tylko ludziom z Coda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Listopada 2014 #229545 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Jestem na TAK. miła, aktywna, kulturalna, wymagania spełnia A no i w sumie możesz wchodzić na ts wtedy na pewno poznasz wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229551 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Jezdem na TAK! -Miła + -Aktywna + -Spełnione wymagania + -AMX +\- - Wiek + - Kulturalna TAGGGGG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229560 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Pewnie, że NIE. Amx + pamiętam, jak groziłaś każdemu banem, kto Ci zaszedł za skóre To nie jest odpowiednie zachowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229574 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Jestem na Tak -często na serwerze; -miła; -spełnia wymagania; -jak miałem admina zgłaszała na u@ graczy łamiących regulamin; Jeżeli chodzi o kulturę to zawsze można to poprawić. Ja nie byłem święty ale jak przyznano mi funkcje admina to zmieniłem się... Odpowiedzialność zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229601 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Jestem na Tak: +Wiek +Steam +Doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 1 Listopada 2014 #229604 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Jestem Na TAK. Wiek Aktywność Steam w końcu. Tylko nie dawaj się ponosić emocjom. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 3 Listopada 2014 #230266 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Masz moje poparcie. Miła, młoda osoba z poczuciem humoru .Widać ze jej zależy na tej funkcji . Wymagania spełnia wiec nie widzę zastrzeżeń aby spróbowała sił jako admin COD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Listopada 2014 #230341 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Jak najbardziej na TAK Wiek Steam Ogar na serwerze Wejdź czasem na tsa i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 8 Listopada 2014 #231376 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 jestem jak najbardziej na nie ... zawsze za duzo ma do powiedzenia i czesto blednie , zbyt pochopnie ..miny stawia w zlych miejscach chociaz niby wie gdzie sie stawia... i minus za amx pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #231962 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Na tak Wiek Steam Godziny Amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #231979 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jestem na Tak. Steam+ Godziny+ Bardzo często widuję Cię na serwerze+ Kultura... - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 10 Listopada 2014 #232038 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 jestem jak najbardziej na nie ... zawsze za duzo ma do powiedzenia i czesto blednie , zbyt pochopnie ..miny stawia w zlych miejscach chociaz niby wie gdzie sie stawia... i minus za amx pozdrawiam zgadzam się z FILO, nie dość że wchodzi wszystkim w "tyłek" za przeproszeniem to jeszcze się wywyższa przed nowymi graczami. Nie chodzi o to żeby tworzyć ELITE ale o to żeby wszyscy byli równi. Nie raz widziałem jej KULTURE a raczej czasem jej brak i łamanie regulaminu. Ale wszyscy są na tak bo to jest dziewczyna. No i zapomniałem o tym że grozi banami innym graczom a sama łamie regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #232067 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jestem na Tak. -wiek -aktywność -steam -miła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 10 Listopada 2014 #232069 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jestem na NIE. Ciągle się o coś czepia i jak to mówią koledzy wyżej wywyższa się. Może i jest aktywna na serverze, ale z takim charakterem się nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 10 Listopada 2014 #232164 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jestem na Tak. -wiek -steam -godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Listopada 2014 #232752 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Admin przyznany na okres próbny nie zmarnuj tej szansy w razie jakichkolwiek wątpliwość pisz do mnie lub do innych adminów ,przypominam ze admin to nie wyróżnienie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi