Gość Guest Napisano 30 Października 2014 #228963 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Twój nick podczas gry: SEBBY Godzina, data zdarzenia: -- Mapa: -- STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:35109380 / IP: Uzasadnienie: Po długiej przerwie z wielka checią chce wbic na serwer a tu okazuje sie ze mam bana na IP. IP mam stałe. Zawsze gram na steam. Poprostu cziter korzysta z identycznego IP co moje. Oczywiscie nikt nie musi w to wierzyc ale chcialbym sobie pograc jeszcze. Ponizej wycinek z konsoli. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Jamniczek [AMXBans] Powod : ' Cheater ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 193.33.9.193 ' [AMXBans] =============================================== Proszę o pozytywne rozpatrzenie odwołania. Pozdrawiam SEBBY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 30 Października 2014 #229015 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Spróbuj zresetować router, może wtedy pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 #229048 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Mam stałe IP, reset nic nie pomoze. Gdyby tak bylo to bym nie pisał o UB.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 30 Października 2014 #229162 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Jeżeli damy Tobie ub wróci cziter mam nadzieje że masz tą świadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 31 Października 2014 #213006 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Zrób 100 reklam. Sieci prywatne mają stałe IP i nie możliwe jest, żeby ktoś ze zmiennym adresie wszedł na twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 31 Października 2014 #213007 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi