Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> 3 Bany na 3 różnych serwerach. Powód????

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, tak jak w temacie, dostałem 3 bany na 3 różnych serwerach. Bany permanentnie a IP nie mogę zmienić itp. 

Serwer 1: 80.72.43.106:27027

Serwer 2: 80.72.40.110:27020

Serwer 3: 185.36.170.7:27028

NIE CZITOWAŁEM, to że ktoś dobrze gra i nie ma Steama to oznacza że trzeba walnąć mu bana i to bez podstawy, żadnych screenów tylko BAN? 

Nie wiem kiedy to było jakiś tydzień temu dostałem na 1 serwerze za 2 dni na 2 serwerze a wczoraj dostałem na Death Match only DD2. 

Admini to chyba nie wyszli jeszcze z podstawówki  :rofl:

Pozdrawiam i czekam na Odpowiedź. 

BUILD 6027 SERVER (0 CRC)

Server # 233

[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] You are banned from this Server! 

[AMXBans] You are permanently banned. 

[AMXBans] Banned Nickname : Stasiuu 

[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' 

[AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ 

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1426259762 ' 

[AMXBans] Your IP : ' 79.202.45.239 ' 

[AMXBans] ======================================

Sprawdź teraz

Widać jesteś niedoinformowany bo najpierw dostałem na DD2+INF potem grałem na Only DD2 a potem jeszcze grałem kilka dni na DD2+DM.

Chcieliście screeny to macie, co chwilę coś nowego wymyślacie. CO za ludzie.

• Donator

Są określone zasady wstawiania ss'ów. Jeśli nie są przestrzegane można zakwestionować ich oryginalność, a tym samym czy są spalone czy nie. Nie denerwuj się, nie obrażaj, tylko dostosuj się do instrukcji.

Musi być ich 5, w formacie .tga, w tej samej rozdzielczości i rozmiarze, z tego samego serwera, mapy, spakowane w paczkę .zip lub .rar i w niej wstawione na forum.

Szkoda mi czasu :fool: . Idę na inne serwery pograć 8)  a jak wrócę do PL i wejdę z innego IP to wtedy zainstaluje cheaty i będę tak długo grał aż ktoś mnie znów zbanuje i wtedy wam dam w tym TGA z idealną rozdzielczością mądrale.  :good:

Ale beka z Ciebie koleś, zezłoszczony wojownik z gimnazjum zaczyna grozić? hahaah

Tak wgl, jak masz bana na 1 serwie to nie wbijesz na żadnego serwa z Multi-Head... a teraz w podskokach do mamusi się wypłacz ;)

Żegnam ozięble.

Ciekawe na co Ci szkoda czasu, skoro oryginalne ss są w formacie .tga a tutaj wrzuciłeś w .jpg... po co traciłeś czas by zmieniac format?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...