Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Ban

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Dostalem wyrzucony dzisiaj za kampienei z awka przy tunelu na b(nie znam sie na tych nazwach miejsowek ) ban za kampienie jak pisalem tylko nie rozumiem dlaczego inni np m4 albo ak47 stoja przy wjezdzie w ten tunel i tez kampia czekaja na fragi tylko maja m4 albo ak47 aale nie dostaja banow bo stoja blisko i zraz dedaja ja z awp stalem u gory i chowalem sie co strzal jak to zwykle z awki kiedy npaisal mi zebym nie kamopil(mowil cos wczesniej przez mikrofon ale nie slyszalem) z awka, zaczalem biec w strone b z pistoletem niestety ten admin dednal a ja po 3 sekundach zostalem wyrzucony nie kumam troche toku myslenia bo kampia rownie dobrze z m4 jak i z awkami tez powinni zostawac wyrzuceni, a wy przyjmujecie adminow lepkow ktorzy dostaje heady z awp i placz wielki zarejestrowalem sie tylko dlatego zeby napisac ten post wiem ze w DM powinno sie biegac ale jak ktos kampi z m4 dlaczego ja z awp nie moge? bo hit na raz? usuncie awp z wyboru broni to nie bedzie problemu

Nie rozumiem tego tematu wnioskując z twoich ostatnich słów piszesz żeby usunąć AWP z możliwości wyboru broni na DD2 DM (co jest raczej nie możliwe)

co za tym idzie nie ten dział sprawy odnośnie serwera piszesz w dziale serwera (DD2+DM) a skoro to nie jest skarga to zamykam.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...