Kristo Napisano 15 Października 2014 #223024 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Wiek: 14 lat Staż na forum: Trzy miesiące. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Redaktor FanPage'a Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/9, czasami jakiś błąd się znajdzie, ale będę się starał aby ich w ogóle nie było. Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: 4-5 recenzji w ciągu 1 miesiąc dam rade. Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać) FIFA 15 ! Nie dawno wypuszczona na rynek kultowa gra piłkarska stworzona przez firmę EA Sports, jest kolejną z serii gier piłkarski fifa. Gra jest bardzo podobna do jej poprzednika czyli FIFA 14, głównie w FIFIE 15 nie zmieniano dużo ulepszono silnik graficzny. Wersje gry Fifa 15 są na konsole jak i na PC, nie można również zapomnieć że EA ulepszyła nie tylko silnik graficzny ale również kibice śpiewają, gwiżdżą, buczą, można się poczuć jak na prawdziwym meczu "Przepraszam nie wiem czemu nie mogłem dodać grafiki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 15 Października 2014 #223031 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Sucha według mnie ta recenzja. Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezo Napisano 15 Października 2014 #223041 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Przed adresem URL obrazka musisz dać {img}, a po {/img} . Jak dla mnie recenzja słaba. Poćwicz jeszcze. Na nie. { - chodzi o [ } - chodzi o ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 15 Października 2014 Premium Inwestor Support Admin VIP #223044 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Pf slaba recenzja wiek maly jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Października 2014 #223045 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Słabiutka i zarazem króciutka ta twoja recenzja. Myślę, że powinieneś jeszcze poćwiczyć w tym fachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 16 Października 2014 #223088 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Niestety, jak wszyscy wypowiadajacy sie napisali: recenzja krotka, brak screenow, brak filmiku. Mysle, ze wiek to nie taki duzy problem. Z ponownym podaniem zapraszam za 2 tygodnie- rozpisz sie i bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 16 Października 2014 #223089 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224750 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Support AMXX " do "Redakcja ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi