Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222669 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Twój nick podczas gry: Zwinny palec szybka rączka Godzina, data zdarzenia:nie pamiętam, teraz Mapa:dust2 STEAM_ID / IP:31.182.83.78 NS http://www45.zippysh...28741/file.html link do poprzedniego tematu http://multi-head.pl/topic/43551-zwinny-palec-szybka-r%C4%85czka/ 1. Nie zamyka się tematu dopóki druga strona się nie wypowie 2. To jest pestka z EMKI gościa który przede mną strzela 3. Proszę o ocenę jakiegoś doświadczonego admina a nie dzieciaka, bo to jest kpina żeby coś takiego porównać z WH czy czymś innym. 4. Ciekawe ilu graczy zdołał zbanować ten admin za podobne bzdury. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222674 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Zostawiam to dla innych. Żółta kropka na środku 1 screena nie wróży nic dobrego. Nie widziałem jeszcze pestki z emki na żółto. Z resztą na 3 ssie można sobie pooglądać pestki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 14 Października 2014 #222697 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Obejrzałem demko. Gra wygląda dość mizernie jeżeli chodzi o skill. W momencie ssów z naprzeciwka strzelał do CT przy bramie i w spowolnieniu DEMA leci tam jakaś łuska. Jeżeli się pomyliłem to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2014 #222745 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 strzelałem do gościa przy bramie bo tam było go słychać. HELOOOOU !!! słuchawki też do czegoś służą, mimo to i tak gram miernie, czasem coś wyjdzie. Zostawiam to dla innych. Żółta kropka na środku 1 screena nie wróży nic dobrego. Nie widziałem jeszcze pestki z emki na żółto. Z resztą na 3 ssie można sobie pooglądać pestki. 1. No to zdecyduj się czy jesteś adminem czy wróżbitą, bo za wróżby z fusów banów się raczej nie rozdaje. 2. No to chyba słabe doświadczenie. strzelałem do gościa przy bramie bo tam było go słychać. HELOOOOU !!! słuchawki też do czegoś służą, mimo to i tak gram miernie, czasem coś wyjdzie. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 15 Października 2014 #222993 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Na tle smoke, widać na demku łuskę w tym miejscu gdzie jest kropeczka na pierwszym screenie. A sama gra jest czysta. UB moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 15 Października 2014 #223025 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi