Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222414 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Nie znam gościa PisiontGroszy a on pisze multi konto . Zastanow się najpierw zanim cos napiszesz . Jakbys nie wiedział zdarzają się takie same ip . Kto ci adma dal wogole ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 14 Października 2014 #222421 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Nie dość, że macie to samo IP, macie również podobny sposób pisania; spacje przed i po znakach interpunkcyjnych, stosowanie polskich znaków tylko w niektórych słowach. PisiontGroszy Linku nie ma , ponieważ na kompie nie ma ss'ow . Najwidoczniej admin nie zrobil albo antywirus usunal . I nwm skad mam aktywnego pod Nickiem : Cold Gibekk Mój nick : Gibek . Gralem z jakies 3 dni temu a chce wbic dziś z rana i nie mogę ,a powodem jest ban jakiegoś PisiontGroszy wstaw ss ? co w takim razie mam zrobić ? Platforma: non steam - tak samo napisane na obydwu profilach. Nie wiem co sobie myślisz, ale ze mnie idioty nie będziesz robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222437 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Mysle ze jesteś idiota bo nwm kto ci dal adma jak ty prostych rzeczy nie rozumiesz i nie ma zadnego multi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 14 Października 2014 #222440 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Myślę, że już możemy się pożegnać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 14 Października 2014 #222441 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379788 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi