Guest Guest Posted October 14, 2014 #222414 Share Posted October 14, 2014 Nie znam gościa PisiontGroszy a on pisze multi konto . Zastanow się najpierw zanim cos napiszesz . Jakbys nie wiedział zdarzają się takie same ip . Kto ci adma dal wogole ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted October 14, 2014 #222421 Share Posted October 14, 2014 Nie dość, że macie to samo IP, macie również podobny sposób pisania; spacje przed i po znakach interpunkcyjnych, stosowanie polskich znaków tylko w niektórych słowach. PisiontGroszy Linku nie ma , ponieważ na kompie nie ma ss'ow . Najwidoczniej admin nie zrobil albo antywirus usunal . I nwm skad mam aktywnego pod Nickiem : Cold Gibekk Mój nick : Gibek . Gralem z jakies 3 dni temu a chce wbic dziś z rana i nie mogę ,a powodem jest ban jakiegoś PisiontGroszy wstaw ss ? co w takim razie mam zrobić ? Platforma: non steam - tak samo napisane na obydwu profilach. Nie wiem co sobie myślisz, ale ze mnie idioty nie będziesz robił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 14, 2014 #222437 Share Posted October 14, 2014 Mysle ze jesteś idiota bo nwm kto ci dal adma jak ty prostych rzeczy nie rozumiesz i nie ma zadnego multi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted October 14, 2014 #222440 Share Posted October 14, 2014 Myślę, że już możemy się pożegnać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted October 14, 2014 #222441 Share Posted October 14, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
August Posted January 7, 2016 #379788 Share Posted January 7, 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts