Gość Guest Napisano 13 Października 2014 #222112 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Nick: NeVer Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem adma na kilku serwerach, własną sieć. Jakieś doświadczenie się ma. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 6/7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chyba napiszę to co inni kandydaci. Chciałbym pomóc aktualnym adminom na serwerze ogarniać. Często gram w godzinach kiedy nie ma admina, a trzeba zaprowadzić porządek na serwerze. Większość adminów (tak mi się wydaję) grają w godzinach wieczornych, ja idąc na popołudnie do pracy wchodzę również rano na serwer. Myślę, że moja kandydatura była by idealna na stanowisko administratora serwera Cod 200. Byłem adminem na kilku serwera, potrafię pracować z innymi, pomagać, rozmawiać oraz się śmiać Pewnie nie którzy napiszą, że rzadko mnie widzą na TS'ie ale niestety nie zawsze mogę rozmawiać ze względów prywatnych/domowych. Kiedy tylko mogę wchodzę na ts'a. Ale rzadko kogo można tam spotkać na kanale COD'a Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Praktycznie codziennie wchodzę (no chyba, że idę do pracy od rana do wieczora) jak nie idę to od 2-3 godzin dziennie. W weekend jak nie pracuje dłużej do 5 godzin. Ale życie prywatne też mam no i pracę więc różnie to jest. Kontakt: Steam, forum, mail, gg. Nie ma co prawda w podaniu linku do gametracker'a , ale podam : http://www.gametracker.com/player/Never/80.72.40.110:27008/ P.S proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2014 #222141 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Jestem na Tak +wiek +steam +GT -bardzo słabe amxx jak na właściciela sieci i ogólnie admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 13 Października 2014 #222227 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Powiem tak twoja gra jest przeplatana, mianowicie jest tak ze grasz dużo i jest tak że nie grasz lub grasz mało. Jeśli to się ustabilizuję masz moje tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2014 #222229 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Wiesz Sniper całego wolnego czasu na cs'a nie poświęcę jak zresztą większość z nas. Kiedy tylko mogę to wchodzę na serwer/forum. Oczywiście postaram się to jakoś ustabilizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222276 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jestem na tak Wiek Steam Widze go czesto na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 14 Października 2014 #222339 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jestem na TAK - wiek -doświadczenie -Steam Wszystko się zgadza, więc czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222501 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Jestem na TAK -Wiek -Widzę go codziennie na serwie -Spoko gościu nie spina, nie wyzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2014 #222876 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Jestem na Tak -Spełnia wymagania -Nie mam z nim problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Października 2014 #222980 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Hmm mógłbym dać Ci Tak Często na serwerze Kulturalny Steam Wiek Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Października 2014 #223257 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Jestem na TAK. Często na serwerze, zgłasza cziterów na u@, pomocny, kulturalny. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 17 Października 2014 #223735 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi