KAPI NS Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Dla każdego kto nie widział, ja dostaje ku...wicy czekając na Premierę Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Zwiastun wygląda ciekawie, ale moim zdaniem "Miasta 44" nie przebije. Jednak, czekam na premierę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoyteceK Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Zgadzam się z @LOVOnany` D. "Miasto 44" na pewno nie przebiję aczkolwiek może być ciekawy. Obsada aktorska też ciekawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
To ja--> A.C.A.B Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 Oglądał już ktoś ? Ja miałem iść do kina ale nie dałem rady tera czekam aż będzie na necie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikz' Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Ja oglądałem. Mi się on podobał, chociaż większości moich rówieśników nie przypadł do gustu, jak i również innym oglądającym może też nie pasować. Kamera nie zachwyca, niektóre sceny można porównać do ataków padaczki, chaotycznie to troszkę wygląda. Jednak warto ten film obejrzeć, aby się przekonać, czy powstał właśnie najlepszy film o Żołnierzach Wyklętych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAPI NS Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 @ Czy najlepszy to nie wiem,ale na pewno pierwszy nie zakłamany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bailiff Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Rojo ten z YT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikz' Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Rojo ten z YT? Hahahaha XDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...