Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220504 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Twój nick podczas gry: celownik w awp Godzina, data zdarzenia: 09.10.2014 - 08:30:45 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 28050885 Uzasadnienie: Grałem sobie dziś na dd2, chyba dosyć dobrze, lecz po jakimś tam czasie zacząłem dostawać. Podjąłem decyzję o zmianie serwa. Wbiłem na chwilę na inny, potem wróciłem. Jakie było moje zdziwienie kiedy dostałem komunikat o permanentnym banie. Zastanawia mnie jedno, jak admin mógł mi zrobić ssy skoro sam wyszedłem z serwera a żadnego komunikatu nie dostałem podczas gry? Szukałem tych screenshotow z 30min, w całym katalogu valve a w szczególności cstrike nie mam screenów z dzisiejszego dnia. Podejrzewam danie mi perma z komunikatem wrzucenia ssów na forum, podczas gdy żadne ssy nie zostały mi zrobione. Proszę o rozpatrzenie sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 9 Października 2014 #220513 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 NIE MA SS = NIE MA UB i tyle w temacie... Nw czy wiesz ale podpowiem Ci że ss są robione w formacie .tga... Ss będą mieć nazwy halflife00.tga, halflife01.tga, halflife02.tga itd... Tutaj poradnik jeszcze http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 9 Października 2014 #220519 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Zostały Ci zrobione ss`y. Kolega wyżej podesłał poradnik, jak je znaleźć. Jeżeli nie pomoże, pobierz program - "IrfanView" i przeskanuj nim folder z cs`em. Masz 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220522 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Mam Windows'a 8.1, więc ciężko mi się stosować do tych poradników... EDIT: Nikt jeszcze nie szukał najwyraźniej ssów w W 8.1 8) 8) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220540 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Wszystkie dotychczasowe screeny mam zapisane w folderze cstrike... Podtrzymuję moją wersje wydarzeń że niemożliwym jest bym owe ssy posiadał, gdyż sam wyszedłem z serwera przed daniem mi bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Października 2014 #220553 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Wszystko zostało napisane - jakich ss'ów masz szukać i jakim sposobem/programem możesz je znaleźć. Skoro podtrzymujesz swoją wersję wydarzeń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Października 2014 #220554 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi