Guest Guest Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Twój nick podczas gry: celownik w awp Godzina, data zdarzenia: 09.10.2014 - 08:30:45 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 28050885 Uzasadnienie: Grałem sobie dziś na dd2, chyba dosyć dobrze, lecz po jakimś tam czasie zacząłem dostawać. Podjąłem decyzję o zmianie serwa. Wbiłem na chwilę na inny, potem wróciłem. Jakie było moje zdziwienie kiedy dostałem komunikat o permanentnym banie. Zastanawia mnie jedno, jak admin mógł mi zrobić ssy skoro sam wyszedłem z serwera a żadnego komunikatu nie dostałem podczas gry? Szukałem tych screenshotow z 30min, w całym katalogu valve a w szczególności cstrike nie mam screenów z dzisiejszego dnia. Podejrzewam danie mi perma z komunikatem wrzucenia ssów na forum, podczas gdy żadne ssy nie zostały mi zrobione. Proszę o rozpatrzenie sytuacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sy[K]uS Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 NIE MA SS = NIE MA UB i tyle w temacie... Nw czy wiesz ale podpowiem Ci że ss są robione w formacie .tga... Ss będą mieć nazwy halflife00.tga, halflife01.tga, halflife02.tga itd... Tutaj poradnik jeszcze http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Zostały Ci zrobione ss`y. Kolega wyżej podesłał poradnik, jak je znaleźć. Jeżeli nie pomoże, pobierz program - "IrfanView" i przeskanuj nim folder z cs`em. Masz 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Mam Windows'a 8.1, więc ciężko mi się stosować do tych poradników... EDIT: Nikt jeszcze nie szukał najwyraźniej ssów w W 8.1 8) 8) 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Wszystkie dotychczasowe screeny mam zapisane w folderze cstrike... Podtrzymuję moją wersje wydarzeń że niemożliwym jest bym owe ssy posiadał, gdyż sam wyszedłem z serwera przed daniem mi bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Wszystko zostało napisane - jakich ss'ów masz szukać i jakim sposobem/programem możesz je znaleźć. Skoro podtrzymujesz swoją wersję wydarzeń... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...