Gość Guest Napisano 7 Października 2014 #219720 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Nick: FutureProof Wiek: 19 ( w listopadzie 20 ) Doświadczenie (w byciu adminem): kiedyś byłem adminem na kilku serwerach ale jak wiadomo wszystkie upadły ze względu CS : GO. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: z 7 lat już będzie Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=FutureProof&Search=Search ( dopiero tyle godzin ale mam nadzieję ,że będzie ich więcej ze względu na to że jestem teraz 20 dni na chorobowym więc z tymi godzinami to raczej problemu nie będzie.) Dlaczego TY .!: Uważam , że dzięki temu , iż nie chodzę już do szkoły ( teraz studia oraz praca ) będę odpowiednim kandydatem ponieważ będę miał zawsze chwilkę na poświęcanie serwerowi uwagi w godzinach w , których nie ma adminów ( ranne godziny ) . Oraz będę wspierał innych adminów , którzy nie dawali by rady . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy no gdy teraz jestem na chorobowym to sporo czasu poświęcam tej grze. Później może być troszkę mniej tego czasu ale w miarę możliwości postaram się spędzać na serwerze jak najwięcej wolnego czasu. Kontakt: Na steamie , telefonu nie podam bo niepożądane osoby mogłyby do mnie dzwonić. A gg już praktycznie nie używam ew. mogę podać przy przejściu rekrutacji. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury. Pozdrawiam FutureProof. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 7 Października 2014 #219721 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 -Doświadczony -Wiek jest -Steam Musisz tylko podciągnąć czas spędzony na forum i serverze. Myślę, że można dać Ci szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 7 Października 2014 #219722 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak godzin Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi