Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #219063 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 dziś dostałem rzekomego bana na dd2 z powodem abym wrzucił screeny aczkolwiek nie wiem jak to pan szanowny ADMIN zrobil ale tych screenow nie mam w zadnym z folderow z cs'a Widocznie panie adminie nie to pan kliknoł [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : anusin ' [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1802578592 ' [AMXBans] Your IP : ' &&&&&&&&& ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 6 Października 2014 #219064 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Screeny są robione automatycznie... łap poradnik i szukaj>http://multi-head.pl/topic/17792-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #219068 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Nie jestem laikiem wiem gdzie szukać ss'ów ale problem w tym ,że nie ma ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Października 2014 #219069 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ssą są robione automatycznie więc lepiej zajrzyj do tematu bo to nie są zwykłe ss jak na innych sieciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #219072 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Zajrzałem ssy mam wam zrobić czy jak? Nie ma nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 6 Października 2014 #219118 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Spróbuj programem - "IrfanView" przeskanować folder z cs`em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #219168 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 wpisuje w wyszukiwarke w folderze w cs de_dust powinny wyskoczyc screeny i nic ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 6 Października 2014 #219187 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Jakbyś zajrzał to byś wiedział, że trzeba wpisać HalfLife ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #197058 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 ale czy Ty nie rozumiesz czy jak? Przeszukalem wszystko nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Października 2014 #219260 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Nie będzie ss nie będzie ub i jedyną opcją na grę dalej będzie 100 reklam dla sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #219261 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 to ja podziekuje ;> strzaleczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Października 2014 #219285 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi