.:Vipo:. Napisano 6 Października 2014 #218998 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Witam, z przykrością informuję o rezygnacji z peniania funkcji Administratora na serwerach DD2. Chciałbym aby rangi zostały mi odebrane bez większych problemów, długo zastanawiałem się nad tą decyzją. Trudno, stało się . Powodem jest brak czasu na grę, a właściwie brak czasu na CS 1.6. Od niedawna gram w CS:GO i po prostu nie znajduję już czasu na pogodzenie obydwu gier ze sobą i jeszcze do tego z życiem prywatnym. Powodzenia dla adminów na DD2 w ogarnięciu najlepszego serwera w Polsce. Pozdrawiam również najlepszego opiekuna @Joe, mało kto poświęca tyle uwagi serwerowi co on . Ponad pół roku wytrzymaliście ze mną. Pozdrawiam wszystkich grających na DD2, piona! PS. Rezygnuję tylko z Admina na DD2, na CS:GO FFA zostaję E: Pozdro dla kolegów z ZM, dla opiekunów @Guyver`a i @kasiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 6 Października 2014 #219003 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Myślałem że z zombi moda tez kogoś pozdrowisz Szkoda że odchodisz.Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 6 Października 2014 #219007 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ok, rozumiemy. Osobę zabierającą rangę na forum i serwerze proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #219010 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Października 2014 #216482 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Uprawnienia odebrane. Przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Października 2014 #219034 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi