.:Vipo:. Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Witam, z przykrością informuję o rezygnacji z peniania funkcji Administratora na serwerach DD2. Chciałbym aby rangi zostały mi odebrane bez większych problemów, długo zastanawiałem się nad tą decyzją. Trudno, stało się . Powodem jest brak czasu na grę, a właściwie brak czasu na CS 1.6. Od niedawna gram w CS:GO i po prostu nie znajduję już czasu na pogodzenie obydwu gier ze sobą i jeszcze do tego z życiem prywatnym. Powodzenia dla adminów na DD2 w ogarnięciu najlepszego serwera w Polsce. Pozdrawiam również najlepszego opiekuna @Joe, mało kto poświęca tyle uwagi serwerowi co on . Ponad pół roku wytrzymaliście ze mną. Pozdrawiam wszystkich grających na DD2, piona! PS. Rezygnuję tylko z Admina na DD2, na CS:GO FFA zostaję E: Pozdro dla kolegów z ZM, dla opiekunów @Guyver`a i @kasiaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guyver Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Myślałem że z zombi moda tez kogoś pozdrowisz Szkoda że odchodisz.Bywaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Ok, rozumiemy. Osobę zabierającą rangę na forum i serwerze proszę o zamknięcie tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Szkoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Uprawnienia odebrane. Przenoszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...