Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Podanie o ADMINA [TPS] Trawa Pali Stresy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: [TPS] Trawa Pali Stresy

Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina na innych sieciach głównie COD MOD'y, ale nie będę ukrywam, że znam tylko podstawy, ale szybko się uczę i mogę to nadrobić :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6,0

Staż w CS-sie: Gram 6 lat

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/%5BTPS%5D%20Trawa%20Pali%20Stresy/80.72.40.110:27008/

Dlaczego TY .!: Często gram na serverze COD 200 lvl'i i chciałbym pomóc ogarniać serva, często rano nie ma adminów co sprzyja cheterom. Czasami jest tylko jeden admin i jak wiadomo może wszystkiego nie ogarnąć lub po prostu niedopatrzyć. Jestem lubiany przez większość graczy i myślę, że będę się dobrze spełniał w roli admina :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Wiadomo zależy jak szkoła pozwoli. Uczyć się też trzeba, ale średnio od 3-5h, w weekendy conajmniej 8h :D

Kontakt: FB,GG

Napisano

jestem za :D

-wiek jest

-na serwerze jest bardzo często , zawsze go widuje 

-wszelkie problemy zgłasza na U@

Myślę że podołałby zadaniu :)

Napisano

Jak najbardziej!

-godziny są

-wiek jest

-ogarnia bo często go widuje na serwerze, (właściwie to chyba nie wychodzi z niego)

Wszystko super :)

Napisano

Wiesz troche lipa jest u cb skoro masz ciagle bany za ping

Ale steam jest

Czesto na serwie

Ja jestem na TaK

Napisano

Może i jesteś często na serwie, ale za często widziałem jak Cię ponosi kiedy coś nie wyjdzie po twojej myśli(w danym momencie masz problem z kultura). Niestety ale to jest wada z którą moim zdanie nie nadajesz się na admina.

Nic do Ciebie nie mam i sorki ale jestem na NIE

Napisano

Co by tu powiedzieć...Jestem na małe tak:

-często na serwerze

-zgłasza łamiących regulamin

-wymagania spełniasz

Popraw kulturę (wiem czasami zdarza się) postaraj się swoje "uwagi" ( :D ) zmniejszyć do minimum. Łamanie regulaminy czasem się zdarzy ale to musisz w swoim wykonaniu wykluczyć.

Ale wiem po sobie jak dostałem admina to nie ten sam człowiek :DDD a co do pingu to nic nie poradzi jak ma tak słabego neta też tak czasem mam ze ping skoczy do 2k...

Napisano

Co by tu powiedzieć...Jestem na małe tak:

-często na serwerze

-zgłasza łamiących regulamin

-wymagania spełniasz

Popraw kulturę (wiem czasami zdarza się) postaraj się swoje "uwagi" ( :D ) zmniejszyć do minimum. Łamanie regulaminy czasem się zdarzy ale to musisz w swoim wykonaniu wykluczyć.

Ale wiem po sobie jak dostałem admina to nie ten sam człowiek :DDD a co do pingu to nic nie poradzi jak ma tak słabego neta też tak czasem mam ze ping skoczy do 2k...

Dzięki za wypowiedź :)

Napisano

JESTEM NA TAK:

-co wejdę na serwer  gra

-odpowiedni wiek

-lubiany

-dużo czasu spędza na forum

Adm w sam raz xD

Napisano

Przyda się admin bo często nie ma admina a cziterki nie śpią ;)

Ogarnia

Dużo gra

Fajnie się z Tobą pisze ;)

Zabawny

TAK:)

Napisano

Dałbym mu szansę , gracz duzo przesiaduje na serwerze , nie ma z nim kłopotow  , i co najwazniejsze ogarnia ;d JESTEM NA TAK!!

Napisano

Amxbans same bany nie znasz regulaminu lamiesz go ciagle.

Chcesz admina po to by dac UB ZDR'owi :D ?

Na Nie . 

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...