TPS Trawa Pali Stresy Napisano 5 Października 2014 #218834 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Nick: [TPS] Trawa Pali Stresy Wiek: 17lat Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem admina na innych sieciach głównie COD MOD'y, ale nie będę ukrywam, że znam tylko podstawy, ale szybko się uczę i mogę to nadrobić Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6,0 Staż w CS-sie: Gram 6 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/%5BTPS%5D%20Trawa%20Pali%20Stresy/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Często gram na serverze COD 200 lvl'i i chciałbym pomóc ogarniać serva, często rano nie ma adminów co sprzyja cheterom. Czasami jest tylko jeden admin i jak wiadomo może wszystkiego nie ogarnąć lub po prostu niedopatrzyć. Jestem lubiany przez większość graczy i myślę, że będę się dobrze spełniał w roli admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Wiadomo zależy jak szkoła pozwoli. Uczyć się też trzeba, ale średnio od 3-5h, w weekendy conajmniej 8h Kontakt: FB,GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218838 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 jestem za -wiek jest -na serwerze jest bardzo często , zawsze go widuje -wszelkie problemy zgłasza na U@ Myślę że podołałby zadaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218841 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Jak najbardziej! -godziny są -wiek jest -ogarnia bo często go widuje na serwerze, (właściwie to chyba nie wychodzi z niego) Wszystko super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 5 Października 2014 #218843 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Twój AMXBans. przemawia sam za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 5 Października 2014 Autor #218846 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Twój AMXBans. przemawia sam za siebie. Ale przynajmniej nie kłamię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 5 Października 2014 #218848 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Ale przynajmniej nie kłamie A w czym masz kłamać ? 1. nie znasz regulaminu 2. ban za kulturę 3. cały czas banowany za ping 4. Przykro mi bo nie mam nic do ciebie, ale wszystko przemawia że jednak na nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 5 Października 2014 Autor #218852 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 A w czym masz kłamać ? 1. nie znasz regulaminu 2. ban za kulturę 3. cały czas banowany za ping 4. Przykro mi bo nie mam nic do ciebie, ale wszystko przemawia że jednak na nie będę No ok przyjmuję krytykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #218882 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Jestem na razie na NIE.Popraw aktywność na forum,popytaj co i jak z tym amx'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #218888 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Wiesz troche lipa jest u cb skoro masz ciagle bany za ping Ale steam jest Czesto na serwie Ja jestem na TaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 6 Października 2014 #218935 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Może i jesteś często na serwie, ale za często widziałem jak Cię ponosi kiedy coś nie wyjdzie po twojej myśli(w danym momencie masz problem z kultura). Niestety ale to jest wada z którą moim zdanie nie nadajesz się na admina. Nic do Ciebie nie mam i sorki ale jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Października 2014 #218992 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Popraw aktywność na forum, z czasem gry na serwerze jest ok, lecz daj się bardziej poznać, zajrzyj na Ts3 i popraw znajomość amx Na tą chwilę jestem na Nie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 6 Października 2014 Autor #219029 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Popraw aktywność na forum, z czasem gry na serwerze jest ok, lecz daj się bardziej poznać, zajrzyj na Ts3 i popraw znajomość amx Na tą chwilę jestem na Nie. Pozdrawiam Co do forum na pewno poprawię aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #219150 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Co by tu powiedzieć...Jestem na małe tak: -często na serwerze -zgłasza łamiących regulamin -wymagania spełniasz Popraw kulturę (wiem czasami zdarza się) postaraj się swoje "uwagi" ( ) zmniejszyć do minimum. Łamanie regulaminy czasem się zdarzy ale to musisz w swoim wykonaniu wykluczyć. Ale wiem po sobie jak dostałem admina to nie ten sam człowiek :DDD a co do pingu to nic nie poradzi jak ma tak słabego neta też tak czasem mam ze ping skoczy do 2k... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 6 Października 2014 Autor #219160 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Co by tu powiedzieć...Jestem na małe tak: -często na serwerze -zgłasza łamiących regulamin -wymagania spełniasz Popraw kulturę (wiem czasami zdarza się) postaraj się swoje "uwagi" ( ) zmniejszyć do minimum. Łamanie regulaminy czasem się zdarzy ale to musisz w swoim wykonaniu wykluczyć. Ale wiem po sobie jak dostałem admina to nie ten sam człowiek :DDD a co do pingu to nic nie poradzi jak ma tak słabego neta też tak czasem mam ze ping skoczy do 2k... Dzięki za wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Października 2014 #219211 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Jesteś aktywny na serwerze, zgłaszasz cziterów lecz swoje wybryki masz, lecz jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #219216 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Tylko nie wiem czemu on cały czas się wypowiada w swoim podaniu? Komentuje każda wypowiedz.Hello? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #219217 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 JESTEM NA TAK: -co wejdę na serwer gra -odpowiedni wiek -lubiany -dużo czasu spędza na forum Adm w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 6 Października 2014 #219257 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Hmm. Bardzo często widziany na serwerze, nie miałem z nim żadnych problemów, aktywność na forum na pewno poprawi. Masz moje Tak na OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2014 #219299 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Przyda się admin bo często nie ma admina a cziterki nie śpią Ogarnia Dużo gra Fajnie się z Tobą pisze Zabawny TAK:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2014 #219424 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Dałbym mu szansę , gracz duzo przesiaduje na serwerze , nie ma z nim kłopotow , i co najwazniejsze ogarnia ;d JESTEM NA TAK!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2014 #219682 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Na Nie. Zbyt niecierpliwy... amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2014 #219798 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Amxbans same bany nie znasz regulaminu lamiesz go ciagle. Chcesz admina po to by dac UB ZDR'owi ? Na Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 8 Października 2014 Autor #219810 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Amxbans same bany nie znasz regulaminu lamiesz go ciagle. Chcesz admina po to by dac UB ZDR'owi ? Na Nie . Ośmieszasz się tą wypowiedzią, ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2014 #219820 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 trudno. powiedzialem swoje i tyle, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2014 #219863 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Jestem na tak Ogarnia Kulturalny Duzo gra i napewno licze ze zostanie adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi