Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Data i godzina: dziś17-18 Nick admina/gracza, który zawinił: przezroczysty power rangersDowody: Nie mam pojecia,, moze ktos ma jakiegos HLTV Świadkowie: No chyba caly serverUzasadnienie: "przezroczysty power rangers" admink ktory ma admina tylko po to by kickowac za to ze sie go posadza o no recoil ? i za za duze pingi? Centralnie ma w du** fakt ze 70% obecnie kampi z AWP gdzie popadnie; Proponuje mu sie przyjrzec bo akurat z moich obserwacji wynika ze ma aima, jakim cudem jest w stanie zrobic statystyki 201 do 35 na tak zaludnionym DM-ie? ; drugie podejrzenie to no recoil i tu jest najwieksze prawdopodobienstwo poniewaz no recoil jest mega ciezki do wykrycia a sposob jego grania wlasnie wskazuje na No recoil; i jasno to widac przy jego grze M4!!!! ma praktycznie minimalny odrzut; biegal i strzelal bez stratnie w celowaniu; robil killstreaki po 12 - 17; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Skargi i problemy". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Dostosuj się do wzoru , a admina proszę o wypowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Dowody są,, własnie je uploaduje! tak wiec niedługo wrzuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 po 1. Nie pisałeś do mnie ze kampia z awp, jak byś napisał to bym sprawdził. Po za tym, nie mam wh i nie widzę co sie dzieje na drigum koncu mapy jak nie jestem na spectcie. W regulaminie nie ma nic napisane o kampieniu , tak więc mogę kogoś ukarać za kampienie albo moge to zignorować. po 2. Tak kicknąłem Cie ale totalnie przez przypadek bo źle kliknąłem a chciałem innego gracza kiknąć za latarke, za co Cie przepraszam. Chciałem Cie przeprośić od razu po zajściu ale już nie wlazłeś na serwer. po 3. Tak biegam na aimie i na wh i mam jeszcze sh bez przesady to ze mam duże killi to nei znaczy ze mam aima. No recoila tez nie mam ( na innym serwie mialem 2-3 bany za "niby no recoila i wh" ale za kazdym razem miałem unbana, jak nie wierzycie mogę linki podać na inne forum), mialem dwa razy robione ssy przed tym jak bylem adminem heh. A staty miałem 240 do 30 jak byś był tak dokladny po 4. Pingi powiadasz? Oczywiście ze moge kickowac za pingi. W regulaminie jest napisane że max ping na serwerze to 100. Jak komus przez jakis czas utrzymuje sie wyżej niz 100 to kikcuje i ostrzegam żeby ogarnął ping. Jak to nie pomaga to ban na 5 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 http://speedy.sh/ZDCmX/demos.zip prosze bardzo na demie widać jak na respie masz pięknie ustawionego no recoila ful aouto wszystkie kule między celownik; są też dema z testów jak to naprawde jest przy strzelaniu z m4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 ale stary o co Ci chodzi z tym testem ak i testem m4? mam identyczny rozrzut albo i nawet gorszy bo mi fpsy spadają niemiłosiernie a po za tym, za długo gram w ta grę żeby nie ogarniać full auto z m4 i ak.. a także mam vipa i to strasznie ułatwia grę.. ten koleś co mnie nagrywał, non stop mi zgłaszał kogoś ze ktoś ma wh aima itd , raz miał racje w reszcie się mylił.. na demku jest czasami ze strzelam jak głupi z m4 czy tam z ak np w sciane jak nie ma żadnego przeciwnika obok a to dlatego ze moja myszka razer deathadder jest rozwalona i lewy przycisk myszy jest strasznie czuły i czasami sie zacina i strzelam wtedy bezopamietania heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 OMG czy ty próbujesz zrobic z wszystkich głupków? przecież w no recoilu chodzi o to że kule nie wykraczają poza celownik, u ciebie jest to mega widoczne M4 przy pełnym ogniu nigdy nie kieruje kul w zasieg celownika a u ciebie widac wyraznie ze kule sobie lataja moze nie w jeden punkt ale nie wychodza za obrys celkownika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Nie będę się z Tobą kłócił, nigdy nie grałem na żadnych wspomagaczach. Im dalej stoisz większy recoil, im bliżej mniejszy, tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 przeciez jak na dloni widac no racoila! w momencie serii z m4 na respie tero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Masz jakieś dowody na to ? Bo jak nie to do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Masz jakieś dowody na to ? Bo jak nie to do zamknięcia wstawił przecież demko , http://speedy.sh/ZDCmX/demos.zip od 18 minuty gdzies jestem nagrany , moment w ktorym mnie nagral to moment gdzie myszka mi sie psuje i blokuje mi sie lewy przycisk i musze go lekkko podwadzic do gory bo jak nie to ciagle jest wcisniety i strzelam bezopamietania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Nic na tym nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Czysto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...