PaN_PiQuS Napisano 5 Października 2014 #218586 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Twój nick podczas gry:HarDy Godzina, data zdarzenia:15:00 Mapa:eldo STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: .::DwA gRoszE do WinA::. [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'bugujesz tp' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1540732068' [AMXBans] Twoje IP: '31.61.131.116' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie:miałem teleport i w połowie mapy dopiero się zdarzyło że zbugowałem się w ściane po teleporcie ale z racji że zabiłem dzięki tp admina za dwa grosz kilka razy. to zamiast mnie slapnąć to dał mi bana na 30 min. pytam sie z jakiej racji na 30 min skoro to był mój pierwszy błąd. Moim zdaniem ban za długi i niepotrzebny Rozumiem jakbym robił to co runde z premedytacją ale to był tylko raz i przypadkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Października 2014 #218588 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Zapraszam admina .::DwA gRoszE do WinA::. do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 5 Października 2014 #218618 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Ban minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 5 Października 2014 #218619 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi