PaN_PiQuS Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Twój nick podczas gry:HarDy Godzina, data zdarzenia:15:00 Mapa:eldo STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: .::DwA gRoszE do WinA::. [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'bugujesz tp' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1540732068' [AMXBans] Twoje IP: '31.61.131.116' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie:miałem teleport i w połowie mapy dopiero się zdarzyło że zbugowałem się w ściane po teleporcie ale z racji że zabiłem dzięki tp admina za dwa grosz kilka razy. to zamiast mnie slapnąć to dał mi bana na 30 min. pytam sie z jakiej racji na 30 min skoro to był mój pierwszy błąd. Moim zdaniem ban za długi i niepotrzebny Rozumiem jakbym robił to co runde z premedytacją ale to był tylko raz i przypadkowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strajk Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Zapraszam admina .::DwA gRoszE do WinA::. do wypowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Ban minął. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...