Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218452 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Proszę o dodanie hltv serwera ODD2 z godziny około 11:30 05.10.2014 (mapa wcześniej od godziny 11:45). Mam podejrzenie czitera, gość ma steam. Mam screeny i krótkie demo ale to może być za mało dlatego chciałbym najpierw demo z hltv. Nick cheat`era: ... Godzina, data zdarzenia: około 11:30 05.10.2014 Mapa: d2 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): STEAM_ID/IP cheat`era: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 5 Października 2014 #218462 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 HLTV jest dostępne dla każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218469 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Czekam na wypełnienie wzoru.W przeciwnym wypadku zgłoszenie poleci do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218484 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Czekam na wypełnienie wzoru.W przeciwnym wypadku zgłoszenie poleci do kosza. Jak będę miał demo z hltv na dysku i je obejrzę to edytuję temat i go wypełnię jak trzeba. Znalazłem demo ale nie da się go pobrać, to chwilowy problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #218924 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 No właśnie nie można, nie wiem co jest przyczyną, ale po kliknięciu na pobierz (próbowałem w 3 przeglądarkach) nic się nie dzieje. Także chyba nic nie wskóram Trudno się mówi. Można wywalić w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 6 Października 2014 #219213 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Następnym razem dobrze się przygotuj i najlepiej nagraj swoje demko + uzupełniaj wzór. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 6 Października 2014 #219214 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi