Gość Guest Napisano 4 Października 2014 #217755 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Nick: hrdN1 ( TYP, NIEZNOSNA LEKKOSC BYTU, WYIMAGINOWANY, roznego roadzaju zajaczki hehe, jest tego troche) Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): pare lat temu, kilka serwerow ffa, dm, glownie publiki Znajomość AMXX (W skali 1-10): obecnie 7-8 musialbym sobie sporo przypomniec Staż w CS-sie: bedzie juz 8 lat, jak nie wiecej Steam ID: STEAM_0:0:16469404 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/typ/80.72.43.106:27027/ , http://www.gametracker.com/player/NIEZNOSNA%20LEKKOSC%20BYTU/80.72.43.106:27027/, http://www.gametracker.com/player/Wyimaginowany/80.72.43.106:27027/, http://www.gametracker.com/player/hrdN1/80.72.43.106:27027/ <--- pod tym nickiem najwiecej, jest jeszcze kilka innych Dlaczego TY .!: Gram duzo w nocy, kiedy wlasnie najbardziej potrzebny jest admin na serwerze. Potrafie rozroznic gracza od czitera, mam doswiadczenie... moge poprawic jakosc gry w nocy, usuwajac z serwera cziterow. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Praktycznie kiedy tylko mam wolna chwile, ostatnio coraz wiecej... glownie noca, a jak juz noca to nocki leca cale. Kontakt: steam, kom ( wrazie co priv), esl wire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 4 Października 2014 #218143 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Nie kojarze Ciebie . MAłgosia : Jestem na NIE , Agustin : Również jestem na NIE , Agnieszka : Dziekujemy bardzo 3x NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 4 Października 2014 #218313 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Serio grasz na DD2?pierwsze widze te nicki a pamięć mam dobrą.(chyba, że mi umknęło w co wątpie) Nick TYP ma co 5ty conajmniej. Z GT to ja też moge tysiące nicków tu wkleić byleby było te 80 h. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218347 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Ciekawe ja widze Ciebie codziennie. Nawet przed chwila gralas. Dziwne gram od roku u was, zawsze uzywam podobnych kilku nickow. Zreszta historia banow to potwierdza... nie mialem na celu podania akurat 80h nie liczylem nawet ile bylo. Coz szkoda ze tak podeszliscie do sprawy. Trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218355 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Ja z serwera kojarze, ale zeby nie bylo nieporozumien proponuje abys pogral jakis czas na jednym nicku. Obedzie sie wtedy bez zadnych watpliwosci i bedziemy Cie kojarzyli lepiej. Przy czym widze ze chlopak ogarnia gre to pewnie by sobie poradzil, lecz musisz zdecydowac sie na jeden nick i pod nim daj sie nam poznac. Dlatego ode mnie neutral na te chwile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 5 Października 2014 #218375 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Kojarzę nick TYP i WYIMAGINOWANY, ale nie widziałem, że jest to jedna i ta sama osoba. Kolega z góry ma racje, pograj na jednym nicku żeby każdy kojarzył cię z tego właśnie pseudonimu i wiedział kim tam naprawdę jesteś. 2 tygodnie to nie wieczność, a czas, który pozwoli na dokładne zapoznanie się z nami podczas gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 5 Października 2014 #218417 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Ja na NIE. 1. Graj pod jednym nickiem 2. Nie kojarzę Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218700 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Zatem bedziecie mogli mnie widziec na serwerze pod nickiem hrdN1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 5 Października 2014 #218842 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Na tak Podanie ładnie napisane, doświadczenie, wiek, godziny są Dobry gracz, wyimaginowanego to i z FFA pamiętam powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 5 Października 2014 #218854 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Widziałem Cię na serwerze i odnosiłeś wrażenie ogarniętego. Godziny są, podanie napisane dobrze Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218873 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Witam, Zamykam do soboty ( 11.10.2014 ). Wtedy otworzę i sprawdzimy aktywność, wtedy zapraszam też do wypowiedzi. Pozdrawiam Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218874 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221300 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 11 Października 2014 #221352 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Jestem na tak. Często widuję na serwerze. Ogarnięty, pomaga. Nie mam zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221386 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 http://www.gametracker.com/player/hrdN1/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2014 #221435 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Ja gram głównie w nocy ale widywałem Cię i raczej większych problemów nie sprawiasz . Ja oddam ci głos na TAK Pozdrawiam i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 11 Października 2014 #221463 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 No i teraz Masz moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2014 #222203 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Jak najbardziej na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 13 Października 2014 #222269 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Nie można było tak wcześniej? TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Of Disaster Napisano 14 Października 2014 #222287 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 na TAK, moim zdaniem każda pomoc się liczy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222584 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Czarna nieraz mi bron rzucalas na respie jak gralem pod innymi nickami hehe pamiec masz chyba jednak slaba nawet na dowod moge ss powrzucac dziekuje ze poparcie Pojawila sie jednak mala przeszkoda, ale mysle ze nie bedzie ona trwala dlugo... zwiazana z moja praca... zajmuje sie ORGANIZACJA MESSE (imprezy masowe typy targi,pokazy, itp) mamy straszny nawal ostatnio pracy bo robimy 7 dni w tygodniu ale zawsze znajde czas zeby wejsc na serwer. Nocki odpadaja jak narazie ale to napewno ulegnie zmianie. PEACE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2014 #222668 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane na okres próbny przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi