Guest Guest Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Twój nick podczas gry: V3speR Godzina, data zdarzenia: Nieznany Mapa: Nieznany STEAM_ID / IP: 87.205.253.137 Uzasadnienie: Jakiś gracz o nicku "Korwin Max-Cejrowski" prawdopodobnie miał zmienne ip i akurat "dostał" moje ip poczym jak widac na ponizszym banie Danke zbanował owego gracza. A na "potwierdzenie" ze to nie byłem ja w moja obrone moge powiedziec ze gram tylko na Codzie 200lvl #2 (gdzie danke nie ma admina) oraz gram tylko na steamie. Prosiłbym o odbanowanie mnie i za szybkie rozpatrzenie sprawy. Moj Steam: STEAM_0:1:31800148 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Danke : * : *. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Korwin Max-Cejrowski [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 87.205.253.137 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pos Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Na prośbę użytkownika zamykam odwołanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...