Gość Guest Napisano 3 Października 2014 #217340 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Problem tkwi w tym że grałem ostatnio na serwie COD 200lvl , około godziny 23:30 chyba albo 00:00 i dostałem ssy wczoraj nie chcialo mi sie sprawdzac wiec od razu poszedlem spac bo dzis mialem szkole. A dzisiaj przychodze chcac wrzucic ssy , przegladam patrze wszedzie szukam CTRL + F ... nie ma ! Przeszukalem doslownie wszystko , wszystkie zdjecia itd. na kompie ale nie ma moich SSY'ow ! Nie wiem co ja mam teraz zrobić gdyż to jest już 2 raz kiedy tak mam ale na poprzednim serwie mi nie zależało bo znalezłem po chwili ten i zaczałem grać tu, no więc jak może ktoś wiedzieć gdzie tkwi problem to proszę o pomoc. A dodam tylko że : -Nie mam CS na steam -Zawsze mi sie scina podczas zrobienia ssy'ow (najprawdopodobniej to przez komp - 512mb ram 3.07ghz 1rdzen 128mb karta graf.) -Mam csa od strony serwery.wiaderko. P.S. Pozdrawiam i liczę na pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 3 Października 2014 #217347 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Tutaj masz wzór jak szukać ss i jaką mają nazwę edytuj post i odwołaj się według wzoru http://multi-head.pl/topic/23215-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2014 #217400 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Sprawdziłem tak jak tam jest napisane , ale nie znalazłem dalej screenshotów pod nazwą halflife000 czy nazwa mapy de_dust001 czy coś. Nie wiem o co chodzi ale chyba sobie nie pogram już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2014 #217440 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Tutaj masz wzór jak szukać ss i jaką mają nazwę edytuj post i odwołaj się według wzoru http://multi-head.pl/topic/23215-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ I co mam teraz zrobić? Bo jak już wyżej pisałem nie znalazłem NIC dosłownie nic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 3 Października 2014 #217493 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Musisz dobrze poszukać. Przypominam, że masz na to 24 h. W konieczności jeżeli ich nie znajdziesz musisz zrobić 100 reklam własnoręcznie aby dostać UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2014 #217716 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Musisz dobrze poszukać. Przypominam, że masz na to 24 h. W konieczności jeżeli ich nie znajdziesz musisz zrobić 100 reklam własnoręcznie aby dostać UB Czy tak trudno pojąć że nie ma ssy'ów? Przeszukałem wszędzie pod każdą możliwą nazwą i NIE MA ! A co do tematu reklam to nie wiem jak je robic bo nigdy z tym sie nie spotkalem. I czy nie mozna zaplacic za UB sms? Czy jakos kolwiek inaczej bo nie wiem na czym sie robi reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 3 Października 2014 #215093 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Obawiam sie, że nie ma takiej możliwości - odkupienia bana. Spróbuj jeszcze pobrać program - "IrfanView" i przeskanuj nim cały folder z cs'em, może się znajdą. Jeżeli nie to 100 reklam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 4 Października 2014 #217767 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Na Twoim IP i na tym samym nicku jest już aktywny ban z 11/08/14 z powodem "Wstaw screeny...". Jedynie co cię ratuje to zrobienie 100 reklam własnoręcznie. Bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 4 Października 2014 #217768 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi