Gość Guest Napisano 3 Października 2014 #217315 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Nick: Wysooki Wiek: Doświadczenie (w byciu adminem): duze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 12-13 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Czesto gram u was i bardzo czesto nie ma admina a pelno dzieci na sh lub aimach, wydaje mi sie ze adminow nie jest nigdy za duzo,krotko i na temat, Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4 h Kontakt: steam: Wysooki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 3 Października 2014 #217318 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 46h przegrane na serwerze, więc odpada od razu. Poza tym gracz jest chamski w stosunku do innych adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 3 Października 2014 #217351 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Tak jak wyzej wypowiedz Augusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2014 #217363 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Tak jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2014 #217378 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Również mam to samo zdanie co koledzy wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 3 Października 2014 #217416 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Kolejne podanie napisane jak zeszyt w szkolę podstawowej, liczy się jakość podania i głębokie informacje, a tu tylko na "wyjebkę" Godziny nie spełnione. Zła opinia graczy. Forum, bardzo słabo, tylko 10 postów a ludzie powinni Cię poznać również poprzez forum : ) Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 3 Października 2014 #217421 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 @up co do podania, to nic nie mam. Ale brak godzin, więc NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Października 2014 #217443 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Najpierw odrób warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Października 2014 #217444 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi