Gość Guest Napisano 30 Września 2014 #215784 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 EJ mam problem z zadaniem pisze mi "Pozostało 6 rund do przeżycia Oco ho ?? Przerzyłem runde i nic pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2014 #215788 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Gdzie ,,pisze ci to zdanie'' ? (oraz jaki to serwer) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 30 Września 2014 #215792 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 W zadaniu musisz przeżyć rundę i zostaje Ci zaliczona jedna runda. Musisz tak przeżyć 6 rund(czyli nie zostać zabitym). Postępy zadania możesz sprawdzać pod komendą /zadania>2.Status zadania albo jak nie padniesz podczas rundy to zobaczysz na początku kolejnej że zaliczyło Ci oraz ile Ci zostało do skończenia zadania. A wyjaśniając bardziej to np. Koniec rundy jest wtedy aż zabijesz graczy z przeciwnego teamu, uwolnisz hosty, paka wybuchnie lub zostanie rozbrojona. Z tym że w każdym tym przykładnie nie możesz zginąć. A jeśli to co wyżej zrobiłeś a nie zaliczyło Ci zadania to pisz do opiekuna serwera, możliwe że zadanie jest zbugowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Września 2014 #215878 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Napisz temat gdzie trzeba. Kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Września 2014 #215879 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi