Kristo Napisano 29 Września 2014 #215578 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 1. Nick na TS3: Kristo 2. Wiek: 14 lat 3. Doświadczenie: Oczywiście że jestem byłem nie raz Moderatorem TS3, ogólnie to Moderatorem na TS3 byłem 4 razy. 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 4 godziny, po szkole jak na kompa wchodzę to od razu TS3 włączam 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Chciałbym pomóc reszcie Moderatorów TS3, jestem bardzo pracowitą osobą, bezkonfliktową, mam dość dobre doświadczenie 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Ja zawsze jestem pod ręką 16-23, jak ktoś będzie miał jakiś problem może mi tylko dać cynk zaraz się tym zajmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 29 Września 2014 #215587 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Skoro nie zostałeś przyjęty dwa dni temu, dziś też to się nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 29 Września 2014 #215588 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi