Kristo Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 1. Nick na TS3: Kristo 2. Wiek: 14 lat 3. Doświadczenie: Oczywiście że jestem byłem nie raz Moderatorem TS3, ogólnie to Moderatorem na TS3 byłem 4 razy. 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 4 godziny, po szkole jak na kompa wchodzę to od razu TS3 włączam 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Chciałbym pomóc reszcie Moderatorów TS3, jestem bardzo pracowitą osobą, bezkonfliktową, mam dość dobre doświadczenie 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Ja zawsze jestem pod ręką 16-23, jak ktoś będzie miał jakiś problem może mi tylko dać cynk zaraz się tym zajmę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Skoro nie zostałeś przyjęty dwa dni temu, dziś też to się nie zmieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...