nynek Napisano 28 Września 2014 #215048 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Twój nick podczas gry: NYNEK / KK24 / MTK Godzina, data zdarzenia: 19:55 Mapa: DD2 + DM STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:94519707 Uzasadnienie: Hmm grałem sobie i dostałem bana. Nie zwróciłem uwagi za co bo wyłączyłem cs'a. Chciałem jeszcze raz wejść na serwer niestety nie mogłem się połączyć, a w dodatku wyskoczyło mi "You have been banned from this server." NIestety w AMXBANS nic nie znalazłem. Proszę o wyjaśnienie sytuacji. Pozdrawiam, Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 28 Września 2014 #215116 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Zostałeś prawdopodobnie zbanowany przez serwer. Spróbuj wejść za jakiś czas i powinno być wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Września 2014 #215186 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Jak masz router, zresetuj. Ban systemowy minie po jakimś czasie. W razie dalszych problemów zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Września 2014 #215187 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi