nynek Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Twój nick podczas gry: NYNEK / KK24 / MTK Godzina, data zdarzenia: 19:55 Mapa: DD2 + DM STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:94519707 Uzasadnienie: Hmm grałem sobie i dostałem bana. Nie zwróciłem uwagi za co bo wyłączyłem cs'a. Chciałem jeszcze raz wejść na serwer niestety nie mogłem się połączyć, a w dodatku wyskoczyło mi "You have been banned from this server." NIestety w AMXBANS nic nie znalazłem. Proszę o wyjaśnienie sytuacji. Pozdrawiam, Kamil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Zostałeś prawdopodobnie zbanowany przez serwer. Spróbuj wejść za jakiś czas i powinno być wszystko ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Jak masz router, zresetuj. Ban systemowy minie po jakimś czasie. W razie dalszych problemów zapraszam na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...