Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214556 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Chciałbym pochwalić administratora: Rodosowa Wjeżdża za: nadmierną obowiązkowość, skrupulatność, rygorystyczność i kunsztowność. Mianowicie sprawa wygląda tak że dostałem bana za obrazę gracza? Nie wnikając i pomijając to że tego nie zrobiłem. Rodosowa to jedyny admin który pojawia się na servie DD2#1 i jak już pisałem solidnie wykonuje swoją pracę. Oburza mnie jednak fakt że na serwerze przez znaczną większość czasu nie da się grać... Jeśli już się wypowiadam to zwracam się z prośba do najwyższej instancji opiekującej się serwerem o zmianę adminów, bądź o rekrutacje większej liczby, ponieważ na serwerze zazwyczaj gra więcej odpałów niż czystych i porządnych graczy. Pozdrawiam. Dostałem bana co było impulsem do napisania pochwały co wyraźnie zaznaczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Września 2014 #214557 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 To czyli składasz na niego skargę czy pochwałe bo już nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214563 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Bana otrzymałeś ode mnie, z tego co wiem obrażałeś innego gracza na co nie pozwolę podczas swojej gry. Potem miałeś problemy do Czarnej za to że Cię zbanowała na 5 min. Według mnie te 5 min to było o wiele za krótko jeżeli chodzi o obrazę innego gracza. Odgrażałeś się że złożysz skargę na forum. Poczekajmy, z demka wyciągniemy wycinkę z say'a gdzie powinno być wszystko czarno na białym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Września 2014 #214565 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Mhh... mam wyciągnąć wycinek z konsoli jak napisałeś coś w stylu " Ty głupia ku*wo" ? nie sądze bana zarobiłeś słusznego ode mnie plus 2 bana dostałeś od innego admina za dalszą próbe obrazy. Coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Września 2014 #214566 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Wieć daj tutaj ten wycinek i sprawa zamknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Września 2014 #214568 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 To poprosze godzine bana bo nie będę miliona demek przegladała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214570 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Nie rozumiem, napisałem że sam ban mało istotny a drążycie temat... Czy ja piszę w języku Brytońskim bądź celtyckim że nie rozumiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Września 2014 #214574 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 To skoro ban był mało istotny to dlaczego piszesz tą skarge czy też pochwałe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214337 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 TEN POST JEST POCHWAŁĄ ŻADNĄ SKARGĄ!!! NAPISAŁEM GO TUTAJ W SKARGACH PONIEWAŻ NIE MA ZAKŁADKI POCHWAŁY... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Września 2014 #214594 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Czyli wycinek z konsoli zbędny Dziękuję za pochwałę, na przyszłość się pilnuj Proszę zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 27 Września 2014 #214606 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi