Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie Mas3lko

Mas3lko

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na TS3: Mas3lko

2. Wiek: 16

3. Doświadczenie: Wydaje mi sie ze spore :) Miałem kiedyś własnego ts ale z powodu braku czasu musiałem z niego zrezygnować. oraz chciałbym spróbować na nowo pomagać w reklamowaniu naszego serwra :)

4. Mikro (obowiązkowe): Mam

5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Zależy ile mam czsu :P

6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Na ts siedze zawsze praktycznie gdy jestm online :P Chciałbym pomóc w prowadzeniu ts oraz, pomóc reklamować oraz wydaje mi sie ze posiadam dobry stosunek z uzytkownikami

7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Chciałbym aby była miła atmosfera, chciałbym pomagać użytkowniką, chciałbym także aby było więcej użytkowników na ts

Kojarzę, ogarnięta osoba, da radę. Na tak. Powodzenia.

Na tak ogarniety aktywny kultura

Kulturalny powiadacie? 

N-ty widział ciekawe PW, które wysłał Maselko do jednego z użytkowników, gdzie było więcej słów niecenzuralnych, niż normalnych, więc jak dla mnie to Maselko ma 0 kultury :)

Z tego oczywiście powodu jestem na nie.

U mnie jest Neutral

+widziałem cię na ts dość często ale z tobą nie rozmawiałem i nie wiem jak z twoja kulturą ale po wcześniejszych wypowiedziach widzę że z kulturą u ciebie krucho :)

Jestem na Tak.

Delma ma doświadczenie w prowadzeniu ts oraz jest ogarnięta osoba. Myślę że by się nadawał na Moderatora.

+Aktywnośc

+Doświadczenie

+Przeważnie ogarnięty

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...