Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Propozycja konkursu "szczesliwy numerek" (dla redaktorow)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka. Od dnia dzisiejszego będzie w naszej Redakcji coś takiego jak "Szczęśliwy Numerek".

Na czym to polega ? Podajecie numerek w zakresie od 1 do 100, a wylosowany numerek wygrywa !

Pewnie spytacie, co będzie nagrodą, jeżeli wytypujecie prawidłowy numerek. Ze zwycięzcą będzie przeprowadzony wywiad !

Zwycięzca ma 72 godziny na zgłoszenie się po nagrodę do jednego z Redaktorów !

Numerki mogą typować też osoby, które wywiad miały, jeżeli wygra to będzie miał kolejny wywiad ^^

Co to da ? Zazwyczaj redaktor sam wybierał osoby do wywiadu. Wytypujesz numerek - Wygrasz wywiad a np druga nagrode to premka albo cos w tym stylu !

Typujemy w tym temacie. Zapraszam do udziału. 

Losowania można zawsze ustalac co ile np co 2 dni o 20:00

z zywcięzca dobry dlugi wywiad a dla redaktora za wynagrodzenie + ..

Wyżej mozna skopiowac jeśli sie spodoba

Mam nadzieje ze wam  sie spodoba :) jak wam sie podoba Dajcie + prosze

Dobry pomysł z szczęśliwym numerkiem , ale zmieniłbym to na koło fortuny uczestnicy podawali by swoje numerki i pod każdy numerkiem mogła by ukrywać się nagroda jak :vip na tydzień , premka na tydzień , unikalna ranga na forum 

Zgadzam się z tym . I np. wytypować 1-2 liczb które by dawały główną wygraną w postaci premki/vipa na 2tyg/miesiąc + wywiad z osobą która liczbę główna trafiła . A reszta ewentualnych trafionych liczb tak jak napisał Strajk .

Propozycja fajna, spotkałem się na jednej serwerowni z "Lotto" że kto trafi 6 licz to ma najlepszą nagrodę tkw "szóstka" i było zainteresowanie, więc ten pomysł "konkurs" też myślę że wypali : ) . Jestem na Tak . 

PS. Taka mała uwaga, chłopak chciał pomóc, napisał wszystko od A do Z, więc zbyt nie rozumiem wypowiedzi "Teez", czepiania się że napisał całość, rozumiem że "skopiowanie" to jakiś problem : )

Dobry pomysł z szczęśliwym numerkiem , ale zmieniłbym to na koło fortuny uczestnicy podawali by swoje numerki i pod każdy numerkiem mogła by ukrywać się nagroda jak :vip na tydzień , premka na tydzień , unikalna ranga na forum 

Podoba mi się propozycja Strajka :) Jestem na tak :)

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...