Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214226 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Siemka. Od dnia dzisiejszego będzie w naszej Redakcji coś takiego jak "Szczęśliwy Numerek". Na czym to polega ? Podajecie numerek w zakresie od 1 do 100, a wylosowany numerek wygrywa ! Pewnie spytacie, co będzie nagrodą, jeżeli wytypujecie prawidłowy numerek. Ze zwycięzcą będzie przeprowadzony wywiad ! Zwycięzca ma 72 godziny na zgłoszenie się po nagrodę do jednego z Redaktorów ! Numerki mogą typować też osoby, które wywiad miały, jeżeli wygra to będzie miał kolejny wywiad ^^ Co to da ? Zazwyczaj redaktor sam wybierał osoby do wywiadu. Wytypujesz numerek - Wygrasz wywiad a np druga nagrode to premka albo cos w tym stylu ! Typujemy w tym temacie. Zapraszam do udziału. Losowania można zawsze ustalac co ile np co 2 dni o 20:00 z zywcięzca dobry dlugi wywiad a dla redaktora za wynagrodzenie + .. Wyżej mozna skopiowac jeśli sie spodoba Mam nadzieje ze wam sie spodoba jak wam sie podoba Dajcie + prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Września 2014 #214231 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 To jest propozycja czy już to zorganizowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214234 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 propozycja , dalem calosc wystarczy tylko skopiować . Ja tylko dalem propozycje mojeego pomyslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 27 Września 2014 #214240 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Mały paradoks, bo przecież mamy temat, w którym użytkownicy się zgłaszają do wywiadu. Z numerkami dobry pomysł, lecz wolałbym inne nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Września 2014 #214241 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Nie bardzo zrozumiałem - "typujemy w tym temacie". Wystarczyło się skontaktować ze mną i byśmy działali. Poczekajmy na opinię innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214244 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 ok . po prostu napisałem odrazu all zeby scie tylko se skopiowali to i juz moge zmienic jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 27 Września 2014 #214471 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Dobry pomysł z szczęśliwym numerkiem , ale zmieniłbym to na koło fortuny uczestnicy podawali by swoje numerki i pod każdy numerkiem mogła by ukrywać się nagroda jak :vip na tydzień , premka na tydzień , unikalna ranga na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214520 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Dobry pomysł z szczęśliwym numerkiem , ale zmieniłbym to na koło fortuny uczestnicy podawali by swoje numerki i pod każdy numerkiem mogła by ukrywać się nagroda jak :vip na tydzień , premka na tydzień , unikalna ranga na forum Zgadzam się z tym . I np. wytypować 1-2 liczb które by dawały główną wygraną w postaci premki/vipa na 2tyg/miesiąc + wywiad z osobą która liczbę główna trafiła . A reszta ewentualnych trafionych liczb tak jak napisał Strajk . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 27 Września 2014 #214605 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Propozycja fajna, spotkałem się na jednej serwerowni z "Lotto" że kto trafi 6 licz to ma najlepszą nagrodę tkw "szóstka" i było zainteresowanie, więc ten pomysł "konkurs" też myślę że wypali : ) . Jestem na Tak . PS. Taka mała uwaga, chłopak chciał pomóc, napisał wszystko od A do Z, więc zbyt nie rozumiem wypowiedzi "Teez", czepiania się że napisał całość, rozumiem że "skopiowanie" to jakiś problem : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2014 #214795 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Jak wam sie ppodoba zostawcie + plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 28 Września 2014 #215140 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Dobry pomysł z szczęśliwym numerkiem , ale zmieniłbym to na koło fortuny uczestnicy podawali by swoje numerki i pod każdy numerkiem mogła by ukrywać się nagroda jak :vip na tydzień , premka na tydzień , unikalna ranga na forum Podoba mi się propozycja Strajka Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Października 2014 #216875 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Jak słusznie wspomniały niektóre osoby, motyw ze szczęśliwym numerkiem jest ciekawy, lecz nijak ma się to z redakcją. Na naszym FanPage'u na FB podobna zabawa jest już prowadzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 2 Października 2014 #216891 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Dokładnie tak jak n-ty dzień napisał. Możemy zorganizować taki konkurs ogólnie na forum. Jeżeli będziesz chciał go poprowadzić skontaktuj się ze mną i omówimy szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 2 Października 2014 #216893 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Stycznia 2016 #383818 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje konkursów" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi