Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214140 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 1. Nick na TS3: DixoneT 2. Wiek: 17 3. Doświadczenie: Raz w życiu byłem moderatorem na sieci ****-skill . Co nieco potrafię i szybko się uczę. To dla mnie nie problem podciągnąć się w paru kwestiach. 4. Mikro (obowiązkowe): TAK 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 3-4h 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Jak wspomniałem pełniłem funkcję moderatora ts3(w/w). Doświadczenia olbrzymiego nie mam,ale wszystkiego można się nauczyć. Myślę,że chęć nauki i zaangażowanie odgrywa to ważną rolę. Przede wszystkim dużo ludzi mnie zna. Myślę,że zaskarbiłem sobie ich zaufanie i świetnie nadawałbym się na tę funkcję. Prócz tego wiem jak zachować się w każdej sytuacji(kultura to podstawa!). Świetnie znam polszczyzną i ortografię. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: W grę przede wszystkim wchodzi miła atmosfera. Jestem osobą wesołą i z poczuciem humoru. Świetnie dogaduję się z ludźmi i do każdego podchodzę tak samo. Do tego nigdy nie odmawiam nikomu pomocy i przeważnie zawsze znajdę czas,a to jak myślę jedna z najważniejszych cech moderatora ts3. Co więcej? Porządek to już jest więc będę tylko go utrzymywał i dążył do rozwijania się naszego serwera ts3 @edit Bene jak najbardziej chodziło mi o serwer Drobne przejęzyczenie. Już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Września 2014 #214145 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jestem na TAK, przyda się pomocna dłoń wiek i kultura jest, także wydaję mi się, że da sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214147 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Kojarzę Cię, bardzo sympatyczna i towarzyska osoba, jak najbardziej na tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 27 Września 2014 #214148 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Na tak, DixoneT z pewnością będzie trzymał porządek na ts3 Kulturalny Mimo małego doświadczenia, to na pewno da sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214177 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jestem na tak. Dixon bedzie potrafił trzymac porządek na ts. Podanie jest przekonujace i Dixon jest ogarnieta osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214181 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jestem na TAK ogarnięta osoba gadałem z nim na ts i ogarnie tą funkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Września 2014 #214184 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Celebryta! Na tak ogarniety mily pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 27 Września 2014 #214208 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Na TAK ! Ogarnięta osoba Fajnie się z nim gada na ts Przyda się taki ktoś na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 27 Września 2014 #214276 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jestem na Tak -Doświadczenie -Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 27 Września 2014 #214364 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Oczywiście na TAK - Gadam z tobą codziennie - Wiek - Ogarnięty - Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 27 Września 2014 #214476 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Co wy jaja sobie robicie ??? Pewnie ze nie XDDDD PS czytaj niżej Żartuje !!!!! Oczywiście na wielkie TAK + ogar + wymagania + da sie dogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 27 Września 2014 #214480 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jasne że na tak - gracz kulturalny - pomocny - ogarnięty - doświadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu1990 Napisano 27 Września 2014 #214514 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jestem na nie ponieważ kulturą nie grzeszy, rzuca mięsem na lewo i prawo Nie no pewnie że na tak: -miły i kulturalny (przeważnie ) -często go widuję na ts -zasłużył sobie tyloma godzinami spędzonymi pod stołem hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214543 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Masz moje TAK. MIły gość, ogarnięty i pomocny. Na pewno sobie poradzi. iks.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 27 Września 2014 #214611 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 1. Nick na TS3: DixoneT 2. Wiek: 17 3. Doświadczenie: Raz w życiu byłem moderatorem na sieci ****-skill . Co nieco potrafię i szybko się uczę. To dla mnie nie problem podciągnąć się w paru kwestiach. 4. Mikro (obowiązkowe): TAK 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 3-4h 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Jak wspomniałem pełniłem funkcję moderatora ts3(w/w). Doświadczenia olbrzymiego nie mam,ale wszystkiego można się nauczyć. Myślę,że chęć nauki i zaangażowanie odgrywa to ważną rolę. Przede wszystkim dużo ludzi mnie zna. Myślę,że zaskarbiłem sobie ich zaufanie i świetnie nadawałbym się na tę funkcję. Prócz tego wiem jak zachować się w każdej sytuacji(kultura to podstawa!). Świetnie znam polszczyzną i ortografię. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: W grę przede wszystkim wchodzi miła atmosfera. Jestem osobą wesołą i z poczuciem humoru. Świetnie dogaduję się z ludźmi i do każdego podchodzę tak samo. Do tego nigdy nie odmawiam nikomu pomocy i przeważnie zawsze znajdę czas,a to jak myślę jedna z najważniejszych cech moderatora ts3. Co więcej? Porządek to już jest więc będę tylko go utrzymywał i dążył do rozwijania się naszego kanału ts3 Mam nadzieję że miałeś na myśli serwer głosowy TeamSpeak a nie jeden kanał ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214620 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jestem na TAK + Mily + Ogarniety + Da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214675 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi