Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213636 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Witam. Chciałbym przedstawić propozycję zmniejszenia tygodniowego czasu aktywności admina. Powody argumentuję tym że: Gra jest dla ludzi, każdy pracuje, uczy się, musi poświęcać czas rodzinie i innym obowiązkom domowym. Nie sposób jest zawsze spełnić wymagany czas. Dlatego uważam, że odebrano mi admina moim zdaniem niesłusznie (choć zgodnie z regulaminem). Apeluję o zmniejszenie tego czasu, bądź całkowite jego zdjęcie jeśli admin jest porannym stróżem serwera. Logicznie myśląc jak ktoś gra od godz 6 rano raczej wieczorem go nie będzie. Grając rano, bo tak często dysponuję wolnym czasem wielokrotnie byłem zmuszony banować nieuczciwych graczy. Posta piszę w celu polepszenia ochrony w porannych godzinach na serwerze. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy. Pozdrawiam. Creativ. August wyjaśniam. Prowadzę własną firmę. Dlatego często gram rano jak żonę zawiozę do pracy na 6. W związku z prowadzoną działalnością nie zawsze mam czas. Malin ja nie marudzę tylko mówię prawdę. Wyraźnie piszę o godzinach porannym czyli 6 rano. Ja mam w tych godzinach czas widać to po zbanowanych nieuczciwych graczach. Przecież chodzi nam o pilnowanie serwera i polepszenie grywalności. Nie pisałem kto komu poszedł na rękę. Wyraźnie napisałem ocb. A tak na marginesie: Malin ani razu nie widziałem Cię o 6 rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 25 Września 2014 #211162 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Przecież grając rano godzinę dziennie spokojnie wyrabiasz wymagania. Nie rozumiem tego.. Też czasami nie mogę spełnić tych godzin, to wystarczy PW do Joe i rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213666 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Bez przesady.. tych wymaganych godzin nie jest tak dużo znowu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213673 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 I tak Joe dla wielu osób poszedł na rękę... Bo deklarowanych godzin w składanych podaniach było znacznie więcej, więc nie ma co marudzić na to, bo limit teraz i tak nie jest aż tak wygórowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 25 Września 2014 #213674 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Ostatnio zasady się zmieniły. Wymagane jest 7h tygodniowo, więc już raczej poprzeczka niżej nie pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2014 #213813 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Jak dla mnie te 7 godzin to jest nawet za mało.Gdy składasz podanie na admina musisz być pewnym że znajdziesz czas na grę na serwerze. Moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 26 Września 2014 #213874 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Dokładnie tak jak @August napisał, piszesz do opiekuna, S@, H@ bądź na forum i nie ma problemu. Wystarczy to zgłosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Września 2014 #213947 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Wszystko co powinno zostało już napisane. Zatrważającej liczby godzin od was nie wymagamy, zresztą zawsze można dogadać się z opiekunem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Września 2014 #213948 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi