Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213474 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Bez wzoru napisze: Admin Guyver napisla mi na PW: cyt. "kurwa debilu nie umiesz czytac ze zrozumieniem" ja mysle ,ze tyle w temecie na temat jego zachowania bo ta sie nie zachowuje zaden admin Usuna rozmowe niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213476 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 No i co teraz nic nie napiszesz wstyd Ci adminku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Września 2014 #213477 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Daj nam dowód tego pw że tak zostało napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 25 Września 2014 #213478 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Po 1 wzór, po 2 dowody, po 3 jeżeli dowodów nie dostarczysz wygrasz warna, natomiast temacik poleci z prędkością światła do kosza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213479 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Jak usuna rozmowe to jak mam dac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 25 Września 2014 #213480 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Jeszcze raz mnie uruchomisz to będziesz miał problemy na zombi modzie.Troche kultury do starszej od Ciebie osoby.Napisałem Tobie na pw taką wiadomosc jaką dostałeś.Coś złego w tym widzisz ? Bo ja nie a to że ze zrozumieniem nie umiesz czytac to nie moja wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213483 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Mi chodzi o obraze gosciu, czyli przyznajesz sie tak ? Ty uwazaj na kulture. Bo to nie ja tak napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213488 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Mi chodzi o obraze gosciu, czyli przyznajesz sie tak ? Ty uwazaj na kulture. Bo to nie ja tak napisalem ... bez sens. Ciekwe czy w realu tez bys byl taki kozak. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213490 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Przepraszam ,że się wypowiadam ale poprostu nie mogę wytrzymać, ponieważ Fanatic tutaj zawinił każdego ponoszą nerwy na takie "dzieci" spamujące jak ty... a to że Guyver był zdenerowany to nie znaczy żebyś walił skarge to też jest człowiek a nie jakiś robot... Guyver ma cały serwer na głowie i każdego czasem mogą ponieść nerwy rozumiem typa temat powinien być do zamknięcia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Września 2014 #213491 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Kolejny bezsensowny temat zostanie nagrodzony warnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Września 2014 #213492 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379786 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi