.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 15 Września 2014 #209160 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Data i godzina: 2014-09-15 21:11 Nick admina/gracza, który zawinił: `SoLTyS" Admin CoD 200 Dowody: http://speedy.sh/wHww6/admin.rarŚwiadkowie: ----- Uzasadnienie: Pisząc do admina na u@ parę razy, admin nie wykazuje żadnej ale to żadnej aktywności, siedząc na spect. Opiekun sieci kazał mi zgłaszać takie przypadki, więc proszę na ss-ach widać dokładnie, jak pisze do admina i zero reakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2014 #209163 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Prosimy admina SoLTyS o wyjaśnienie sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2014 #209181 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 A więc tak nie chcę tutaj kłamać, ani wprowadzać w błąd, ale to chyba na tej mapie i przed nią miałem buga, nie widziałem niczego co gracze piszą na Say'u itp ( nie wiem czy to mogło być spowodowane, ale robiłem wszystko, aby temu zaradzić, ale nic nie dało ) Na servie był adnai to napisałem mu, że nie widzę saya i żeby banował odrazu , jak ja nie zobaczę. Przperaszam, ale naprawdę wina nie leży po mojej stronie, a potem adonai wyszedł i ja już wtedy nie mogłem nic zrobić, także przerpaszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Września 2014 #209128 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Sprawa nie jest jeszcze wyjaśniona. Czekam za adonaiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Września 2014 #209189 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 No przypominam sobie, że takie coś było. Pisałeś do mnie na steam, ale byłem zabiegany, bo pisali z innych serwerów. Sniper masz mnie na steam, więc zawsze możesz napisać do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 15 Września 2014 Autor #209193 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Nie było wtedy adonaia, bo bym pisał skargę na dwóch adminów. Więc nie wiem na ss-ach też nie widać żeby był. Adonai Wiem że mogę do ciebie napisać, no ale jak już admin siedzi ,to po co szukać kogoś innego ?. Z mojej strony wygląda to tak ( nabijanie godzin na spect) a czemu tak myślę ? Ponieważ później admin ww. normalnie sobie grał. I tak sobie myślę jeśli admin nie widzi u@ , to chyba powinien o tym poinformować na y@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Września 2014 #209213 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Sniper, jeśli możesz znajdź demo z tej godziny i rozpisz. Wtedy wszystko będzie czarne na białym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2014 #209741 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Września 2014 #209742 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi