BeVoR. Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Nick: BeVoR. Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem juz na kilku serwerach adminem między innymi tutaj Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Ponad 2 lata. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ, chcialbym umilić gre, pomagac innym osobom, oraz oczywiście banować graczy łamiacych regulamin. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy od checi Ale postaram sie +/- 3-4h Kontakt: Steam oraz gg Link do GT: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=BeVoR. Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198068031524/ GG: 48206114 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlodyy5 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Chociaż utraciłeś admina (bodajże chyba za brak dowodów) jestem na TAK. +Wiek +Ogarnięty +Kultura jest +GT +Doświadczenie +Steam +Zgłasza na Steamie, jak i na [email protected] +Miał już tutaj admina Pozdrawiam i życzę powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darshil Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Rowniez jestem na TAK. -Byl adminem -Byl i jest bardzo aktywny na serverze zglasza czesto. -Godzinki -Ma steama - Niezla znajomosc amx -Kontakt -KOnkretnie napisane podanie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Mimo, że czasem coś mu padnie na głowę to jestem na TAK. *Często widzę, że zgłasza kogoś, *Steam, *Duża aktywność na serwerze. To są główne podwody dlaczego dałem TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dealan4 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 TAK + doświadczenie + aktywność + zgłasza + amx + lubiany na serwerze + kulturalny + GT + kontakt Nie mam zastrzeżeń Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardziK Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 jestesm na tak +wiek +byl tu taj adminem pamiętam dobrze sobie radzil -tylko teraz nie widzialem cie na serwie troche ;D popraw a bedzie ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malmorit Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Na tak: +byłeś adminem, dobrze się sprawowałeś +wiek +gt +amxx +doświadczony Link to comment Share on other sites More sharing options...
JedziemzKoksem Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Oczywiscie ze na tak: -byłes juz tu adminem i dobrze wywiązywałes sie ze swoich obowiazkow -godzinki -kulturalny -amx -doswiadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
FinalRing Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Po przemyśleniu sprawy postanowiłem dać ci jeszcze jedną szansę, mam nadzieję, że jej nie zmarnujesz. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub [email protected] w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...