Gustaw Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Nick: Gustaw Wiek: 16,5 Doświadczenie (w byciu adminem):Obecnie admin only dd2 #2 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 3 lata z przerwami Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dość często siedzę na serwerze i z tego co widuję często siedzi sam @ to może przyda się pomoc Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godzinki Kontakt: steam,forum,ts Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/gustaw/80.72.40.110:27008/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ven-Ten Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Oczywiście TAK! Spełnia wszystkie kryteria jako Admin na dd2#2 , wiec myślę że i u nas się sprawdzi w tej roli , ma kolega chęci do grania i pilnowania porządku na serwerze, godzinki też się zgadzają . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 wiedziałem ze to podanie to tylko kwestia czasu bardzo dobry kandydat na to stanowisko: - byl adminem na kilku serwerach MH - ogarniety - czesto na TS - bardzo wporzadku czlowiek Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Duże TAK -ogarniasz -znasz regulamin -komunikatywny -bezkonfliktowy -pomocnyna -GT na plus Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted April 19, 2016 System Share Posted April 19, 2016 Oczywiście, że TAK : wysoka kultura doświadczenie aktywny na ts gt na + Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papi Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Również jestem na TAK . Powody w/w . -często na serwerze -ograniety -doświadczenie Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorim Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Jak wiadomo Gustaw jest bardzo zaangażowany w serwery na których gra oraz jego aktywność ,a także doświadczenie jest bardzo dobre lecz zmiana serwera z codbf4 oraz jailbreak w bardzo krótkim czasie więc nie wiadomo czy ten tak samo się nie znudzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
think! Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Jestem na tak -ogarnia -spełnia wymagania -kultura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gormit lowca kotow Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Jestem na tak -ogarnia -kultura -czesto na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
0mI Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 A ja jestem na NIE!!! Nie no żartowałem pewnie ze na Tak często na serwie ogarnięty ma admina na dd2#2 daje rade w tej funkcji wymagania spełnia wiec tylko życzyć powodzenia i zapraszamy w nasze szeregi pomoc się przyda Link to comment Share on other sites More sharing options...
blejk Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Jestem na tak -ogarniety -bezkonfliktowy -przyda sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mart_Verum Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Gratulacje podaj SID na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mart_Verum Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...